Postet av Elise

Mat & drikke

På Vitenparken jobber vi med mat! I Vitenparken Kafé kan du spise både frokost, lunsj og middag. I kjelleren har vi vårt eget mikrobryggeri. Vitenparken MatLab er et kurs- og undervisningskjøkken, og i kjøkkenhagen vår dyrker vi mat til kafeen.
Hver torsdag byr vi på en klassiker til student-vennlige priser utover kvelden, for eksempel burger eller pulled pork.

Vitenparken Kafé

På Vitenparken Kafé lager kokkene våre nordiskinspirerte retter med sesongens råvarer. Vi har frokost, lunsj og middag. Du vil også finne bakevarer, og smudier og juicer.

 

Meny  fra mandag 24. april 

Varm rett:
Pannestekt laks med sautert nykål, fermentert grønnsaksblanding, hollandaise espuma og confit poteter.
(160,-) 

Suppe:
Tomatsuppe med rømme og urter
(94,-)

Salat:
Blandet salat med andeconfit, fermenterte rødbeter, Blåmandag fra Blinde Ku og øleddikvinaigrette.
(125,-)

Torsdagsfavoritt torsdag 27. april
Norges beste Pulled pork sandwich med chili-koriander coleslaw  i en briochebolle. Spicy gulrot ragu for de som foretrekker et kjøttfritt alternativ.

 

For åpningstider, les her.

 

Parken Mikrobryggeri

Parken Mikrobryggeri skal brygge eget øl for servering, og smaks – og kunnskapsopplevelser på Vitenparken Campus Ås. Med utgangspunkt i mikrobryggeriet skal vi koble publikums øl-interesse til relevant forskning og vitenskap i form av kunnskapsopplevelser, smaking og kurs.
Les mer her.

 

Vitenparken Matlaboratorium

Vitenparken Matlaboratorium er et kurskjøkken i 2. etg som vi bruker til ulike mataktiviteter, både pedagogisk undervisning, matlagingskurs og utleie til de som ønsker fasiliteter til egne arrangement.