Postet av Elise

Mat & drikke

På Vitenparken jobber vi med mat! I Vitenparken Kafé kan du spise både frokost, lunsj og middag. I kjelleren har vi vårt eget mikrobryggeri. Vitenparken MatLab er et kurs- og undervisningskjøkken, og i kjøkkenhagen vår dyrker vi mat til kafeen.
Hver torsdag byr vi på en klassiker til student-vennlige priser utover kvelden, for eksempel tacos, burger eller pulled pork.

Dagens varmrett

Kjøttkaker med brun saus, ertestuing, tyttebær og kokte poteter.
Allergener: Hvete, melk, sennep.

160,-

 

Dagens suppe

Jordskokksuppe med jordskokk fra kjøkkenhagen, røkte mandler og grønnkålchips.
Allergener: Melk, mandler.

94,-

 

Dagens salat

Kikertsalat med blomkål og brokkoli, rødløk, sesamfrø og koriander.
Allergener: Melk, sesam.

125,-

 

Lune sandwicher   

Fleskestegsandwich – En dansk adventklassiker med stekt svinekam, sennepsmayo, rødkål, syltet agurk og sprø svor i hjemmebakt foccacciabrød.

Grillet ostesmørbrød med tre nordiske oster med surkål ved siden av.

Vitenparkens Club – tre lags sandwich med kylling, bacon, salat, tomat og karrimayo.

Alle sandwicher 89,-

 

Kveldsåpent på torsdag

Torsdager holder vi kveldsåpent, og denne torsdagen blir det 3 lags club sandwich med kylling, bacon, tomat, aioli og salat som kommer med pommes frites.

For vegetarianere har vi 3 lags club sandwich med bakt selleri og røkte rødbeter, aioli, tomat og salat, samt pommes frites.

180,- med drikke (140,- for studenter)

 

 

For åpningstider, les her.

 

Parken Mikrobryggeri

Parken Mikrobryggeri skal brygge eget øl for servering, og smaks – og kunnskapsopplevelser på Vitenparken Campus Ås. Med utgangspunkt i mikrobryggeriet skal vi koble publikums øl-interesse til relevant forskning og vitenskap i form av kunnskapsopplevelser, smaking og kurs.
Les mer her.

 

Vitenparken Matlaboratorium

Vitenparken Matlaboratorium er et kurskjøkken i 2. etg som vi bruker til ulike mataktiviteter, både pedagogisk undervisning, matlagingskurs og utleie til de som ønsker fasiliteter til egne arrangement.