Postet av Elise

Parken Mikrobryggeri

Parken Mikrobryggeri skal brygge eget øl for servering, og smaks – og kunnskapsopplevelser på Vitenparken Campus Ås.

Gjennom mikrobryggeriet skal vi koble publikums øl-interesse til relevant forskning og vitenskap i form av kunnskapsopplevelser, smaking og kurs.

Parken Bryggeriforening skal i samarbeid med det lokale Sør Øst Bryggeri tilby et bryggemiljø, leie av bryggeutstyr og kurs for hobbybryggere. Bryggeriforeningen er en møteplass mellom publikum, regionens mikrobryggerier og forskningsmiljøet. Bryggeriforeningen selger årskort som gir tilgang til utstyr og arrangementer.

Som medlem i Bryggeriforeningen får du:

  • Tilgang til mikrobryggeriet med anledning til å brygge inntil 10 brygg pr år på bryggeriforeningens bryggeutstyr*. Vi har bryggeutstyr fra 35 til 300 liter / batch og nødvendig bryggeutstyr som kvern, måleinstrumenter, utstyr for flasking, etc.
  • Rabbaterte utstyrs – og råvarepriser for kjøp av malt, gjær, humle, flasker m.m.
  • Et bryggemiljø for deling av kunnskap og engasjement, felles bryggedager, foredrag og medlemsmøter.
  • Rabatter på Vitenparkens bryggerelaterte kurs og arrangementer.

*Etter det 10. brygget i løpet av et år tilkommer kr 100 pr. brygg i utstyrsleie. Leien inkluderer ikke råvarer eller fermentorer (se egen prisliste). Felles bryggetidspunkter på faste dager (kveld og helg), eller etter avtale med ansvarlig brygger i Bryggeriforeningen. For leie av fermentor og råvarer, se egen prisliste.

Innmelding

Klikk her og fyll ut innmeldingsskjema. Du vil så få en epost med medlemsavtale som må signeres og lenke til betaling av medlemsavgift.