Postet av Elise

Torsdag: Falaffel + flaggermus

Vi har torsdagsåpent!
Fra kl. 15.00 har Vitenparken Kafé servering av falaffel-suksessen fra Øyafestivalen. Falaffelen ble revet bort på kort tid.

Kjøkkensjefen på Vitenparken Kafé lager mesk-falaffel som er laget av av økologiske kikerter, med brukt bygg fra bryggeriet. Servert med grillet, fermentert potetbrød, vakuumarinerte grønnsaker (fra egen kjøkkenhage) og urte- eller chiliemulsjon.

Kl 21.00 begynner flaggermusnatten:
Fantasifulle film- og tegneserieskapere har bidratt til utallige myter om flaggermus, men hva vet du egentlig om dem? Hva har Batman og vampyrer med de flygende musene å gjøre, og hvordan lever de ekte små og flyvende musene vi ser ute om natta? Bli med på flaggermusnatt på Campus Ås, torsdag 24. august kl 21.00.

I forbindelse med den internasjonale Flaggermusnatten, i slutten av august, får vi besøk av Mette Klann fra flaggermusgruppa i Norsk Zoologisk forening. Hun skal fortelle oss mer om dette interessante dyret, for eksempel at en flaggermus kan spise 3000 mygg i løpet av en natt!

Etter et kort foredrag skal vi ut i felt med lyddetektorer for å avsløre hvilke typer flaggermus vi ser. Mette skal forklare oss nærmere hvordan flaggermus bruker ekkolokalisering når de jakter på insekter.

Ta med deg en lommelykt. Få deg en falaffel. Bli med på flaggermusjakt blant byggene på Campus Ås.

Priser:

Falaffel: 140,-
Flaggermusnatt: voksen: 110,- / student: 90,- / barn 60,-
Falaffel + Flaggermusnatt: voksen: 225,- / student: 205 /barn: 175,-

KJØP BILLETTER HER