Postet av Helge

Kodekurs for ungdom

Dette kurset er for viderekommende.

Har du vært med på et av våre oppstartskurs i koding eller kan du en god del om koding fra før? Da anbefaler vi at du melder deg på vårt kodekurs for viderekommende. Her vil du få muligheten til å videreutvikle dine kodekunnskaper gjennom opplæring i Micro:Bit, Scratch og Makeblock. Oppstart er torsdag 2. november kl 19.00.

Vi bruker spennende og gode læringsplattformer for å lære koding. På dette kurset skal du ikke bare forstå teknologi, du kan også være med på å skape teknologi!

Tid:
Torsdag 2. november 19.00 – 20.30

Torsdag 9. november 19.00 – 20.30

Torsdag 16. november 19.00 – 20.30

PÅMELDING HER

Sted:
Vitenparken Campus Ås

Pris:
500,- for hele kurset

Alder:
Passer for barn og unge fra 6. – 10. klassetrinn

Kontaktperson:
Erlend Winsnes
97115852 // erlendw@hotmail.no

Påmeldingsanvarlig:

Helge Mathisen
40300146/ helge@vitenparken.no

 

Til foreldre
Koding med VitenSkolen er et programmeringskurs tilrettelagt for at barn og ungdom skal lære seg mer om programmering og koding. Med den økte satsingen på teknologi i næringslivet og samfunnet kreves det i årene fremover mer av de nye generasjoners ungdom når det gjelder forståelse for og kunnskap om teknologi og bruk av teknologi. Det jobbes med å få programmering inn på timeplanen i Norge, mens 15 andre land i Europa har allerede tatt programmering inn i skolen. Vi i VitenSkolen er en gjeng med unge, entusiastiske og realfagsglade studenter ved NMBU som med dette kurset ønsker å øke den teknologiske forståelsen blant ungdommer, og bidra til økt rekruttering til realfag og yrker innenfor IT.