Postet av Elise

Kodekurs for de yngste – viderekommende

Er du nysgjerrig på hvordan datamaskinen din egentlig fungerer og har lyst til å fordype deg litt mer i koding? Bli med Teknologiskolen på kodekurs. Nytt kurs starter opp i april og er for deg som har gått på kurs tidligere, eller har holdt på litt med koding fra før.

PÅMELDING

Lek og lær med programmering, og  bygg din egen datamaskin fra bunnen av. Vi bruker KANO datamaskiner, som på en enkel, intuitiv og morsom måte lar oss forstå programmering.

På dette kurset skal du ikke bare forstå teknologi, du kan også være med på å skape teknologi! 

Tid:
18. april kl 17.00 – 18.30
25. april. kl 17.00 – 18.30
2. mai kl 17.00 – 18.30

Sted:
Vitenparken Campus Ås

Pris:
500,- for hele kurset

Alder:
Passer for barn og unge fra 1. til 5. klassetrinn

Kontaktperson:
Erlend Winsnes
97115852 // erlendw@hotmail.no 

PÅMELDING

Til foreldre
Koding med Teknologiskolen er et programmeringskurs tilrettelagt for at barn og ungdom skal lære seg mer om programmering og koding. Med den økte satsingen på teknologi i næringslivet og samfunnet kreves det i årene fremover mer av de nye generasjoners ungdom når det gjelder forståelse for og kunnskap om teknologi og bruk av teknologi. Det jobbes med å få programmering inn på timeplanen i Norge, mens 15 andre land i Europa har allerede tatt programmering inn i skolen. Vi i Teknologiskolen er en gjeng med unge, entusiastiske og realfagsglade studenter ved NMBU som med dette kurset ønsker å øke den teknologiske forståelsen blant ungdommer, og bidra til økt rekruttering til realfag og yrker innenfor IT.