Postet av Helge

Overnattingsuke uke 28

Ønsker du noen rolige kvelder etter en hektisk dag med VitenSkolen? Eller ønsker du bare å komme deg bort fra masete foreldre og en ellers kjedelig sommerferie? Da bør du bli med på den sosiale uka til VitenSkolen, som til og med har to dager med overnatting!

Denne uka strekker seg fra mandag til fredag, hvor opplegget foregår på ettermiddagen og kvelden. Du velger helt selv om du vil delta på hele uka eller om du bare ønsker å få med deg noen av dagene! Tirsdag drar vi ut i skogen for å sove, mens vi på torsdag sover på Meierimuseet! Aktivitetene de andre dagene er varierte, vi skal blant annet lage middag, se på film, ha quiz og andre sosiale morsomheter. Dette er et opplegg som passer deg, uansett om du deltar på VitenSkolen sitt opplegg på dagen eller om du bare ønsker å være sosial! Ikke nøl- meld deg på nå!

Deltakere på overnatting: maks 10. Deltakere de andre kveldene: maks 20.

Aktivitetene passer for barn mellom 7 og 13 år. Vi vil dele deltagerne opp i grupper slik at de er sammen med jevnaldrende og aktivitetene vil tilrettelegges til deltagernes alder og nivå.

Vi ønsker velkommen til en sommer full av aktiviteter på Vitenparken.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Solveig Arnesen på

solveig@vitenparken.no

Meld deg på her.

 

Program:

Mandag
Den første dagen er det planlagt en koselig bli-kjent kveld med diverse leker, film og matlaging.

Tirsdag
Denne dagen drar vi ut på tur for å sove. Vi setter opp egen camp i skogen, hvor det blir natursti og enkel matservering, før vi venter på at sola går ned og vi kan sove fredelig under stjernehimmelen.

Onsdag
Denne kvelden befinner vi oss på Vitenparken igjen, hvor vi kjører på med mesternes mester! Mellom konkurransene blir det også servert mat.

Torsdag
Denne natten sover vi på Vitenparken! Før vi rigger oss til for å sove, blir det team building og matlagning. Kanskje blir det en liten adjektivhistorie på sengekanten også?

Fredag
Etter en aktiv uke, blir det en rolig fredagskveld med leker og rebus. Og hva er ikke en fredag uten taco?