Postet av Elise

PechaKucha-kurs

Dette kurset er for deg som vil at din presentasjon skal fange oppmerksomhet, engasjere og føre til handling – på kortest mulig tid! Velkommen til Vitenparken Campus Ås, onsdag 1. mars kl 17.00-20.00.

PÅMELDING

Verdensomspennende konsept

Metoden kommer fra Japan og kalles Pecha Kucha. Du får 20 bilder og 20 sekunder per bilde på å formidle ditt budskap. Det er et konsept som brukes verden over i større og større grad.

Effektfull metode

Det er et utrolig effektfullt verktøy enten du skal presentere på en konferanse, vise deg frem for potensielle samarbeidspartnere, investorer, kunder, få støtte til forskning eller få gjennomslag hos ledelse og kolleger.

  • Du får frem essensen i ditt budskap
  • Du blir tydelig, overbevisende og klar i din presentasjon
  • Du klarer å holde på publikums interesse
  • Du lærer å skrelle bort uvesentligheter
  • Du kaster ikke bort andres tid
  • Du lærer å visualisere ditt budskap og gjøre presentasjonen levende

Har du først lært deg Pecha Kucha-teknikken har du et effektiv verktøy du vil ha stor glede av i arbeidshverdagen.

Målgruppe:

Dette kurset passer for alle som i en eller annen form skal presentere noe for noen, enten internt eller eksternt. Du kan være student, fagekspert, forsker, rådgiver, avdelingsleder, jobbe i privat eller offentlig sektor.

Husk:

Ta med deg PC med PowerPoint installert på dette kurset.

Priser:

500,- per person (inkluderer enkel bevertning)
400,- for studenter

PÅMELDING

Kursholdere

Kurset holdes av Solveig Arnesen, kommunikasjonssjef på Vitenparken Campus Ås og Elise Matilde Lund, kommunikasjonsrådgiver på Vitenparken Campus Ås.

Solveig har alltid vært interessert i kommunikasjon og brenner for historiefortelling. Vitenparken har med hell tatt i bruk PechaKucha-konseptet som en plattform for engasjerende forskningskommunikasjon. Solveig både underviser og coacher forskere og fageksperter i Pecha Kucha-teknikk.

Elise er utdannet i vitenskapsformidling (MA i museologi fra UiO) og norsk landbruk (HiHm), og jobber nå som kommunikasjonsrådgiver på Vitenparken Campus Ås. Hun har undervist i forskningskommunikasjon ved Universitetet i Oslo og skriver om mat- og landbruksforskning i norske aviser og tidsskrifter.