Postet av solveig 02. 10. 17

Velkommen til en kulinarisk høst på Vitenparken

I høst kan du bli med kjøkkensjefen, Hafstein Snæland på kulinariske kurs, hvor du blant annet kan oppleve å navigere gjennom en verden av ost, kombinere kjøtt med sauser som jubler i munnen, lage pizza fra bunnen av, og steke de i våre vedfyrte stenovner. Vi kan også friste med ølbryggerkurs, med norsk økologisk malt, pastakurs, og bakerkurs.

Det eneste du trenger å ta med, er et nysgjerrig hode og en sulten mage.

Velkommen til smakfulle og hyggelige mat- og drikkekurs på vitenparken.

Pizzakurs
5. oktober kl. 17.00

Bli en pizzabaker! På dette kurset lærer du å lage pizza fra grunnen av. Kurset varer i 3 timer

Påmelding pizzakurs

 

Biff, bernaise, og øl
10. oktober kl. 17.00

Lær deg hvordan du lager den perfekte biffen og piske opp en béarnaisesaus fra grunnen av. Kurset varer i tre timer.

Påmelding biff, bernaise, og øl

 

Øl og ost
19. oktober kl. 17.00

Hva kan du om øl og ost? Bli med på smaksverksted, der vi smaker 5 ulike oster og kombinerer dem med 5 bygg. Kurset varer i tre timer.

Påmelding øl og ost

 

Ølbrygg med norsk øko-malt
28. oktober kl. 09.00

Vil du lære kunsten å brygge øl? Eller kan du brygging, men vil perfeksjonere dine ferdigheter? På dette kurset skal vi jobbe med norsk økologisk malt.  Kurset er for alle som vil lære kunsten å brygge øl eller perfeksjonere seg. Passer også for de som vil drive med ølbrygging tilknytta turisme og servering.

Påmelding ølbrygg med norsk øko-malt

 

Pastakurs
2. novemember  kl. 17.00

Pasta, basta! Fersk pasta noe av det beste vi kan spise, og du kan få det til med kun toingredienser: teknikk og kjærlighet. På dette kurset lærer du å lage pasta fra grunnen av.
Kurset varer i tre timer.

Påmelding pastakurs

 

Bakerkurs
14. november kl. 13.00 – 17.00
15. novmeber kl. 09.00 – 12.00

I forbindelse med utstillingen Matens opprinnelse inviterer Økologiske foregangsfylker og Vitenparken til bakekurs med gamle kornsorter. Kurset varer to dager, med oppstart er tirsdag 14. november kl 13.00.

Påmelding bakerkurs