Postet av solveig 05. 06. 17

Vi søker etter sous-chef

Vi på Vitenparken ønsker å styrke teamet rundt vårt mat-konsept. Vitenparken utvikler et nytt opplevelses – og vitensenter for mat, miljø og klima i hjertet av Campus Ås. En av våre hovedidéer er å bruke mat som iscenesettelse for et mangfold av tema innenfor alt fra matproduksjon, dyrking og landbruk til klimaendringer, landskapsplanlegging og fornybar energi. Vi driver en kafé med a la carte matservering på dagtid og enkelte kvelder, vi har møterom og selskapslokaler som vi serverer mat av høy kvalitet, basert på det Nordiske kjøkken og med masse fine lokale råvarer. Vi har også et kurskjøkken og matlaboratorium, et veksthus hvor vi dyrker urter og spiselige blomster, en kjøkkenhage hvor vi dyrker forskjellige grønnsaker, et mikrobryggeri hvor vi brygger alt øl som blir servert på huset. Vi har en stor uteservering i Norges vakreste park, med griller og vedovner. Her bygger vi en mat-destinasjon og vil gjerne ha deg med på laget. Vi søker derfor etter sous-chef og servitør.

Sous-chef

Vi søker etter deg som

  •  setter pris på at ingen dager er like.
  •  klarer å jobbe selvstendig, men også i team
  •  genuint og lidenskapelig opptatt av mat og kokkefaget
  • har god erfaring fra relevante restauranter, både à la carte og catering
  • er interessert i øl, brygging og mat med øl.
  • er interessert i å ta vare på verden, gjennom maten.
  • er kjapp og organisert på kjøkkenet med øye for detaljer
  • liker å strekke seg utover komfortsonen, lære nye ting og utvikle deg.
  • liker å leke med maten
  • kan IK-mat og er trygg på bestillinger og planlegging
  • kan bidra med meny-utvikling
  • er en positiv, hyggelig person med driv

Arbeidstid er primært på dagtid, men både kveld og helgejobbing må påregnes. Lønn etter avtale. Søknad og CV sendes kjøkkensjef Hafsteinn Snæland på snaeland@vitenparken.no snarest og senest innen 15.6.  Vi gleder oss til å høre fra deg.