Gi et gavekort fra Vitenparken

Med Vitenparkens gavekort kan du spise i Vitenparken Kafé, bli med på kurs i vårt matlaboratorium, oppleve et av våre arrangement eller la barna leke og lære med fritidstilbudet VitenSkolen.

 

I hjertet av Campus Ås, inne på universitetsområdet ligger Vitenparken – et møtested der teknologi, mat og forskning metter sultne mager og hoder. Vi har kafé, arrangementer, utstillinger, bryggeri, veksthus og kjøkkenhage.

Gi et gavekort fra Vitenparken – da støtter du vårt arbeid, og gleder samtidig noen med en opplevelse eller et måltid.

Kjøp gavekort på Vitenparken Kafé eller ved å trykker her.

 

Spis i Vitenparken Kafé og kokkeler i MatLab

På Vitenparken Kafé får du mat laget fra bunnen av med gode, sesongbaserte ingredienser. Mye av det vi bruker i vårt kjøkken har vi høstet, fermentert, dyrket, tørket eller konservert på andre måter. Vi bruker mest mulig råvarer fra lokale gårder. Vi ønsker å bekjempe matsvinn ved innovativ bruk av maten. Vi lager blant annet smaksatt salt, siruper og teer av skall fra frukt og grønt, mikrogrønt dyrkes her i huset, og vi bruker vårt eget øl i maten.

Kjøkkensjefen på Vitenparken Kafé holder en rekke matlagingskurs. I 2018 kan du være med på kurs i blant annet:

  • Pastabaking
  • Pizzabaking
  • Ølbrygging og ølsmaking
  • Sennep

Gavekortet gir deg mulighet til å være med på et av kursene i MatLab – et nytt kurskjøkken med masse spennende utstyr.

 

VitenSkolen – et fritidstilbud for barn og unge

VitenSkolen tilbyr forskningsinspirasjon for barn og unge, og du kan være med på arrangementer for hele familien på søndager, sommeraktiviteter fra uke 26-31 og ikke minst kurs i koding, bioteknologi, fysikk, kjemi og matlaging.

Med et gavekort fra Vitenparken kan barn og unge leke med alt fra fornybar energi i universitetsparken til kokkelering på MatLab.

Relaterte nyheter