Vitenparken holder lørdagsåpent i festivalhelgen

Vitenparken holder lørdagsåpent i festivalhelgen. Åpningstiden på lørdag er samme som søndag fra 10:30 til 15:30. Både kafeen og utstillingen er åpen. Du har også mulighet til å blir med på omvisning blant parkens monumenter.

 

Bli med på omvisning når Vitenparken holder lørdagsåpent.

Parkens monumenter

Bli med på en rundtur til Universitetsparkens monumenter. De fleste kjenner Falsenstøtta og Hirschstatuen, men mange av de andre monumentene er bortgjemt og lite kjent. Astrid Klokk guider oss gjennom den vakre parken.

Arrangementet er en del av Vitenparkens 5-årsfestival.

På denne omvisningen vil vi fokusere på monumentenes historie, kunstnerne som har laget monumentene, monumentene som del av parken, stein og materialbruk og personene som er knyttet til monumentene. Oppmøte er på Vitenparken Kafé.

Om omviseren

Våre guide på turen er Astrid Klokk. Klokk er født og oppvokst i Universitetsparken. Hun og hennes familie har vært knyttet til Universitetet og Universitetsparken i nesten 150 år. Astrid er kjent som en flink forteller og formidler av historien.

 

Bli med på Vitenparkens 5-års festival.

Relaterte nyheter