Dette kan du gjøre på Vitenparken i sommer

Vitenparken holder åpent hele sommeren. Alle barn kan være med å leke med teknologi, eksperimentere med mat og biologi eller utforske fremtiden i VitenSkolens sommeruker. Både barn og voksne kan se våre utstillinger og kose seg med noe godt i kafeen. Velkommen!

Meld barna dine på Sommeruker med VitenSkolen.

Sommeruker med VitenSkolen

I sommer kan du være med på spennende aktiviteter med VitenSkolen på Vitenparken. Vi har laget ukesprogrammer innenfor alt fra biologi og mat til teknologi og fremtidsvisjoner. Det er mulig å melde seg på hel uke eller enkelte dager. Aktivitetene passer for barn fra 7 til 13 år. Alle dager varer fra kl 09.00 til kl 16.00, og inkluderer mat. Hvilken uke passer best for dine barn?
Sommer med VitenSkolen – uke 31: Lek med teknologi
Sommer med VitenSkolen – uke 32: Bio&mat-uke
Sommer med VitenSkolen – uke 33: Lek med teknologi
Sommer med VitenSkolen – uke 33: Fremtiden

 

Utstillingen Mat for mindre

I våre utstillingslokaler, kun noen trappetrinn ned fra Vitenparken Kafé, har vi nylig åpnet utstillingen Mat for mindre. Hvilke bærekraftsmål er viktige for deg? Vi på Vitenparken ønsker å hjelpe til å nå målet om bærekraftig matproduksjon, slik at mer mat kan produseres for mindre ressurser. Besøk utstillingen, lek deg gjennom alle installasjonene og opplev hvordan teknologi og naturens systemer flettes sammen for fremtidens bærekraftige matproduksjon. Utstillingen passer for både voksne og barn, og den er åpen hele sommeren.

Les mer om utstillingen her.

mat for mindre vitenparken
Besøk utstillingen Mat for mindre i sommer. Foto: Joe Urrutia

Mat og drikke i Vitenparken kafé

I sommerukene (fra mandag 8. juli til og med søndag 4. august) har kokkene fri, men det er absolutt mulig å kose seg i kafeen. Vi serverer blant annet kalde og varme drikker, bakevarer, nysmurte baguetter, smoothies og gårdsis. Kjøp deg noe godt å drikke og spise, og sett deg i vår uteservering der du kan nye den grønne universitetparken.

Ta den en matbit på Vitenparken Kafé i sommer.

Vandring i parken og Landskapsarkitektenes 100-årsjubileum.

I forbindelse med Landskapsarkitektenes 100-årsjubileum er det laget en vandringsutstilling i parken. På vandringen finner du plakater som forteller om universitetsparkens utvikling og bruk. En spasertur gjennom parken avdekker flere viktige perioder i norsk hagekunsts historie fra 1860, da de eldste delene av parken ble anlagt, og fram til i dag hvor et nytt parkdrag er under bygging. Vandringen starter på Tunet utenfor Vitenparken.

Den grønne og vakre universitetsparken er alltid åpen.

Vitenparkens åpningstider

Vi holder sommeråpent fra 8. juli til 4. august. Åpningstidene våre er:
Mandag til fredag: 10:30-15:30
Lørdag: stengt
Søndag: 10:30-15:30

Relaterte nyheter