Burger & Beats

Vår eminente kjøkkensjef Hafsteinn Snæland lager en av Norges beste burgere. I kombinasjon med feit 90-talls boomrap og trap fra Dj Loys Doy og 9000 og noe godt å drikke kjører vi på med Burger & Beats og lager en veldig behagelig kveld på Vitenparken.

Når: Vitenparken Kafé torsdag 3. oktober kl. 19:00.

Burger:

Chef Haffi lager Smæsjburger. Dette er en burger du ikke får noen andre steder. 3 utvalgte stykningsdeler av norsk høykvalitets storfekjøtt, kvernet på dagen og blandet med kjærlighet og omhu. Serveres i hjemmebakt potetburgerbrød med en hemmelig saus og ferske grønnsaker. Serveres med friterte potetpinner med chiliaioli og parmesan.

Den vegetariske versjonen som blir tilgjengelig denne kvelden er en Beyond Burger med samme tilbehør.

Beats:

Det blir Dj Loys Doy og 9000 som står får musikken denne kvelden. På menyen står Hiphop og beats fra 90-talls boom bap til framtidstrap.

Beverage:

Parken Mikrobryggeri fyller glassene med kortreist drikke som passer perfekt til både burger og beats.

Si gjerne fra om du kommer på Facebook-arrangementet.

 

9000 er en ekte hiphoper fra 90-tallet.

Relaterte nyheter