Julebord og julelunsj

Planlegger du julebord eller julelunsj? Julemenyen vår er klar, de fine lokalene våre er klare og kjøkkensjefen er også klar. Er du klar? Ta kontakt, så sørger vi for at ditt julearrangement blir en opplevelse dere sent vil glemme.

jul ribbe gris julemat

Tradisjonsmat og drikke

Kjøkkensjef Hafsteinn Snæland har satt sammen en meny bestående av tradisjonsmat tilbredt med de beste, kortreiste råvarene. Uansett om du ønsker full bevertning eller en liten, hyggelig markering av året som har gått så har Vitenparken et program som passer. Ta kontakt med salgs- og markedsansvarlig Lasse W. Fosshaug på booking@vitenparken.no.

Lokale og teknisk utstyr

Uansett om dere ønsker et kjempestort julebord eller et mindre, men minst like trivelig arrangement så har vi et passende rom. Lokalet Hovedkvarteret har plass til opptil 150 stykker med full bevertning. Der er det komplett teknisk utrustning, mikrofoner og prosjektorer og rommet er dermed også egnet for store selskaper med bedrifter som ønsker å lage litt liv og røre. Eller lyset kan dempes, julemusikken kurateres og stemningen kan bli helt nedpå. Du velger. Det koselige og intime Kornrommet opptil 48. I tillegg har vi flere koselige rom, i tillegg til kafeen vår.

Julebord i januar

Mange næringer har en av sine beste omsetningsmåneder i desember. Derfor er det kanskje lurt å arrangere julebord i januar. Da er muligens folk litt lei av tradisjonell julemat og er takknemlig for å få servert noe innovativt, men likevel julete. Kjøkkensjef Hafsteinn får virkelig slått seg løs med klassiske råvarer i ny innpakning. I januar har vi bedre kapasitet, så dere står friere til å plassere arrangementet der det passer dere best.

Og sist, men ikke minst: menyen

Julebord: i november og desember, utenom vanlig åpningstid i cafeen (kveld og helg)

Julebord full: 

Sildesymfoni: Sursild, rømmesild og sennepssild
Tartare av røkt rødbete
Vitenparkens bogskinke
Ribberull
Laks gravet med dill og akevitt
Appelsinsalat
Linsebiff med steinsopp
Surdeigsbrød, rugbrød, pisket smør
Ribbe, medisterkaker, Vitenparkens julepølse, kålrotstappe, syltet rødkål, kokte poteter fra Linnestad gård, ribbesaus
Riskrem med mandler og kirsebærsaus
Porterbrownie med pisket karamellkrem

Pris per person 580,- (minimum 20 personer)


Julebord mindre:

Sildesymfoni: Sursild, rømmesild og sennepssild med rugbrød og pisket smør
Ribbe, medisterkaker, Vitenparkens julepølse, kålrotstappe, syltet rødkål, kokte poteter fra Linnestad gård, ribbesaus
Riskrem med mandler og kirsebærsaus

390,- (minimum 20 personer)

 

Julelunsj blir servert i november og desember på hverdager, i vanlige åpningstider

Julelunsj kald:

3 typer hjemmelagd sild; Sursild, rømmesild og sennepssild
Hjemmelagd bogskinke, ribberull, gravet laks
Surdeigsbrød, rugbrød, pisket smør

Pris pr person 180,- (minimum 6 personer)

 

Julelunsj varm:

Ribbe tallerken med alt av tilbehør. Medisterkake, Vitenparkens egen julepølse, kålrotstappe, rødkål, kokte poteter og ribbesaus
Riskrem med mandler og kirsebærsaus

Pris per person 240,- (minimum 6 personer)

  • jul vitenparken julebord juleluns
    Vinter wonderland hos Vitenparken Campus Ås. Foto: Julianne Leikanger / Vitenparken
  • konferanse seminar julearrangement
    Julestemning hos Vitenparken Campus Ås. Foto: Julianne Leikanger / Vitenparken
  • kurs konferanse mat bærekraftig
    Nydelige omgivelser for arrangementet deres. Foto: Julianne Leikanger / Vitenparken
  • jul bærekraftig mat vegetar
    Grisen forberedes. Vi har selvfølgelig også velsmakende vegetaralternativer. Foto Julianne Leikanger / Vitenparken

Relaterte nyheter