Velkommen til Haffi´s Table

Vår kjøkkensjef Hafsteinn Snæland (Haffi) får frie tøyler på kjøkkenet og lager fantastisk mat til noen få gjester. Du eller noen du kjenner kan være blant de heldige som får være med på denne eksklusive matopplevelsen.

Haffi har arrangert flere runder med Haffi´s Table de siste årene og alle har vært utsolgt. Tilbakemeldingene har vært fantastiske og derfor setter vi opp fire kvelder med dette arrangementet i 2020. Det første er allerede 17. januar og den neste er på selveste Valentines Day 14. februar.

Fremtidsrettet meny

Menyen kommer senere – Hafsteinn lager kun mat med de beste og ferskeste råvarene og menyen kan derfor variere avhengig av hva som er tilgjengelig. Han vil presentere nye ideer og konsepter som vil peke mot hva Vitenparken skal servere i tiden som kommer. Det han allerede vet er at det blir servert mellom 6 og 9 retter med en godt tilpasset drikkemeny (man kan selvfølgelig også velge å drikke alkoholfritt).

Prisen er 750 kroner for mat uten drikke og 350 kroner for drikkemenyen.

Du finner de forskjellige datoene i vår eventkalender.

Hafsteinn Snæland, kjøkkensjef hos Vitenparken. Foto: Julianne Leikanger / Vitenparken
Vitenparkens kjøkkensjef og matformidler heter Hafsteinn Snæland. Han har bakgrunn fra topprestauranter med nordisk mat på tallerkenen, som Vaaghals i Oslo, Claus Meyer sin Deli og Noma i København. Hafsteinn setter fokus på viktige tema som råvarer i sesong, lokal og kortreist mat, og matsvinn. Dette gjenspeiles i alt han gjør og han setter sin ære i å lage helt fantastisk mat for alle Vitenparkens besøkende.

Foto: Julianne Leikanger / Vitenparken

Relaterte nyheter