Billett og informasjon om utstillingen

Før du går ned i utstillingen må du kjøpe billett og registrere navn og kontaktinformasjon for eventuell smittesporing. Tørk av iPaden med håndsprit før du registrerer deg og kjøper billett på utstillingssiden. Vi oppfordrer til å bruke din egen telefon og kjøpe billett på Vipps (søk opp Vitenparken).

Inngang og smittevernhensyn

Utstillingen koster 70 kroner per person, både for voksne og for barn. For å kunne håndheve myndighetenes krav til smittevern må vi registrere alle besøkende til utstillingen. Derfor oppfordrer vi til å kjøpe billetter på forhånd, enten via nettsidene våre eller på Vipps (søk på Vitenparken). Alle flater steriliseres regelmessig og antallet samtidige besøkende begrenses. Mens du eventuelt venter litt på å komme inn så har vi alltids softismaskinen.

Relaterte nyheter