Make Away-middag fra Vitenparken i uke 21

Vårt Make Away-konsept begynner å bli godt etablert i Ås. Takk til alle som kjøper og kokkelerer! Det går ikke helt av seg selv med markedsføringen, så om du liker maten og konseptet blir vi supertakknemlige om du sprer ordet sammen med oss. Kanskje flere har lyst til å bestille og hente ferdig preparert mat her hos oss og gjør den siste jobben med steking eller oppvarming hjemme hos seg selv?

Vi vet hvor vanskelig det kan være å komme opp med gode, sunne middagsalternativer hver dag nå som hverdagen er snudd på hodet. Vi vet også at vi har gått fra å selge flere hundre middager i måneden her på huset til null, siden vi har stengt dørene. Og nå har vi funnet ut at vi ikke kan la Haffis kokkekunnskaper ligge i en skuff lenger og setter i gang med å lage mat som dere bestiller via Vipps eller e-post og henter her hos oss. Har du spørsmål kan du sende oss en e-post på booking@vitenparken.no.

Slik bestiller du:

  • Make Away kan bestilles fra tirsdag til fredag. Mandag gjør kokken forberedelser og det er derfor ikke mulig å bestille mat for henting på mandag, men du kan bestille til de andre dagene. Bare skriv i bestillingen hvilken dag bestillingen gjelder.
  • Gå inn på Vitenparkens Vipps på Vitenparken eller nummer 81170
  • Velg retter, drikke og eventuelt tilbehør.
  • Betalt.
  • Maten er klar for henting mellom 15 og 17, og du bestemmer selv når vil hente. Siste bestilling er 16.30.
  • Maten holder seg fint i kjøleskapet i én til to dager, så du bestemmer selv når du vil tilberede den.
  • Kos dere!

OBS: vi har fått tilbakemelding om at noen blir forvirret over at de blir bedt om en ansattkode. Det er en begrensning i VIPPS som gjør at vi må gjøre det slik – det er nemlig sånn at kokken må sette maten som laget og utlevert, ellers går bestillingen din rett gjennom uten at vi ser den og uten at vi har mulighet til å kontakte deg om vi trenger mer info, mangler en vare eller hva som helst. Bare ignorer meldingen.

 

Meny uke 21

Langtidsstekt svinenakke i ølsaus med stekte poteter og coleslaw med gulrøtter og brokkolistilker.

Inneholder: hvete, bygg, egg.

Tilberedning:

Varm opp svinenakken i sausen, enten i ovnen på cirka 180 grader i 15 minutter eller forsiktig i en kjele. Potetene stekes i ovn i 10 minutter. Coleslaw serveres ved siden av.

 

Cæsar-salat med hjertesalat, grillet kylling, sprøstekt bacon, tomater, krutonger, parmesan og cæsardressing. Kommer med focacciabrød.

Inneholder: fisk, melk, egg.

Tilberedning:

Vend salaten i dressingen og ha parmesan og krutonger over til slutt.

Priser:

Svinenakke til 1: 190,-

Svinenakke til 2: 360,-

Svinenakke til 4: 720,-

Barneporsjon kan kjøpes med for 110,-

 

Salat til 1: 170,-

Salat til 2: 330,-

Salat til 4: 640,-

Barneporsjon kan kjøpes med for 100,-

 

Under ser du noen retter som Haffi og de andre på kjøkkenet har laget til servering i kafeen tidligere. Blir du sulten? 

Relaterte nyheter