Ølsmaking med Haffi

Endelig kan vi starte opp med ølsmaking igjen. Og nå som sommeren er her synes vi det er viktig og morsomt å formidle kunnskap om den lyse siden av verdens mest populære tørsteslukker.

Hafsteinn Snædal ølsmaking kurs
Det blir anledning til å smake på 7-8 øl i løpet av kvelden.

Kjøp billetter her

Tema: Det lyse halvåret

Sommeren er her og da syns vi det er viktig og morsomt å bli litt klokere på verdens mest populære tørsteslukker. Øl finnes i utallige variasjoner og stiler, noen passer best til mørke vinterkvelder foran peisen mens andre passer best i de lysere månedene når alt blir lettere og dagene lengre. Det er disse stilene vi skal fokusere på i et par timer på en torsdagskveld i juni. Du kommer til å smake på en stor variasjon av ølstiler, cirka 6-7 typer. Vår ølsommelier Haffi guider deltakere gjennom smakingen og snakker litt om opprinnelse og kjennetegn på hver øl.

Smittevern

Vi jobber selvfølgelig etter retningslinjer fra myndighetene om smittevern og har tilpasset både lokaler og rutiner for å kunne samle mindre grupper sammen på en trygg og forsvarlig måte. Vennligst informer oss ved påmelding om det er flere fra samme husholdning som deltar. Det blir nok plass og god avstand mellom alle deltakere som ikke kommer fra samme husholdning.

Relaterte nyheter