Sommer med Vitenparken 2020

Hele sommeren fra uke 28 til 33 er det spennende sommeraktiviteter med VitenSkolen på Vitenparken. Vi har laget ukesprogram innenfor alt fra biologi og mat til teknologi og fremtidsvisjoner. La barna være med på spennende sommeruker her hos oss!

Ferieaktiviteter hos Vitenparken er alltid en suksess. Her et bilde fra vinterferien, da glade barn fikk oppleve en hel masse morsomme eksperimenter her hos oss.

Operasjon – lek og lær! Smak vitenskapen! Knekk koden – redd kloden!  Tankekraft + skaperkraft = Bærekraft!

Det har vært et merkelig og kanskje kjedelig halvår for de aller fleste skolebarn. Og det ser ut til at også sommeren kan bli skadelidende som følge av koronaviruset. Derfor er det morsomt å meddele at Vitenparken kommer til å kjøre sommerskole også i 2020! Vi tilpasser oss alle myndighetenes smittevernsregler og sørger for at barna får en uforglemmelig opplevelse her hos oss.

Barna kan være med hele uker eller kjøpe dagspass. Vi har også søskenrabatt. Her er ukene og de forskjellige aktivitetene, med linker. Du finner også alle ukene og påmelding på event-sidene våre, der du også kan sortere på VitenSkolen.

uke 26 (22.06. – 26.06.) Operasjon – lek og lær!
uke 27 (27.06. – 03.07.) Smak vitenskapen! 
Uke 28 (06.07. – 10.06) Knekk koden – redd kloden! 
Uke 29 (13.07. – 17.07.) Tankekraft + skaperkraft = Bærekraft
Uke 30 (20.07. – 24.07.) Operasjon – lek og lær!
Uke 31 (27.07. – 31.07.) Smak vitenskapen! 
uke 32 (03.08. – 07.08.) Knekk koden – redd kloden! 
uke 33 (10.08. – 14.08.) Tankekraft + skaperkraft = Bærekraft

Det er ikke sikkert sommerferien blir helt som vanlig i år, men det er ingen grunn til ikke å ha det kjempegøy og samtidig lære noe nytt og spennende!

Praktisk informasjon

  • Oppmøte er på Vitenparken.
  • Programmet begynner klokken 09.00 hver dag, men det er mulig å møte opp allerede fra klokken 08.00. Vi holder på til klokken 15.30 alle ukedager.
  • Kle barna etter været.
  • Det blir to spisepauser hver dag, og alle  bes ta med egen matpakke. (cirka klokken 11.00 og cirka klokken 14.00).
  • Spis gjerne frokost hjemme før du kommer.
  • Vi følger myndighetenes råd og legge opp gode tiltak som ivaretar alle smittevernhensyn. Ytterligere informasjon om praktisk gjennomføring vil det bli informert nærmere om ved oppstart.

Priser

2499,- ukespass 1 person
549,- dagspass 1 person
449,- dagspass med søskenrabatt

Har du spørsmål angående arrangementet?

Send en e-post til: vitenskolen@vitenparken.no

 

På sommerskolen hos Vitenparken skal vi blant annet utforske hva det er som får ting til å fly og hvordan man kan få en båt til å bli selvdreven!

Beskrivelse av programmet

Uke 26 og 30 Operasjon – lek og lær!

Bli med på en spenstig uke, hvor vi blant annet utforsker hva det er som får ting til å fly og hvordan man kan få en båt til å bli selvdreven!

Gjennom eksperimentering, observering og bittelitt fakta skal vi undersøke de grunnleggende naturlovene i universet! Vi skal titte litt forsiktig inn i energibevaring, bevegelse og han derre Newtons med sine lover. Men frykt ikke, hos oss så blir det ikke noe kjedelig tavleundervisning!

 

Uke 27. og 31 Smak vitenskapen! 
Denne uken får barna oppleve en verden full av forskjellige smaker og morsomme måter å lage mat på. Vi skal bruke mye tid sammen på ute kjøkkenet og i kjøkkenhagen vår. Vitenparken er full av ny teknologi og elsker å formidle vitenskap. Hvordan kan dette brukes i å lage deilig mat som metter mager? Alle mat-forsøkene kombineres med læring innen biovitenskap, og smittevern er selvfølgelig på toppen av lista!

 

Uke 28. og 32. Knekk koden – redd kloden! 

Vil du være med på en spennende reise i teknologiens verden? Denne uken kan du være med og lage ditt eget spill eller bygge din egen fjernstyrte robot. Hvordan kan teknologi og programmering brukes for å lage en bærekraftig fremtid? Bli med på en spennende sommeruke på Vitenparken Campus Ås. La instruktørene fra Vitenparken ta dere med på en reise dere sent vil glemme.

 

Uke 29. og 33. Tankekraft + skaperkraft = Bærekraft

Bli med på en uke med blikket og nesa rettet mot fremtiden! Vi blir bedre kjent med utfordringer både enkeltpersoner og verden står ovenfor og øver oss på å tenke kreativt og løse disse. Uken har fokus på løsninger og tar utgangspunkt i barns iboende fantasi og kreativitet.

Bli med oss i Vitenparken på en gründer-reise med et bærekraftig preg.

Hvem vet, kanskje akkurat du greier å komme på oppfinnelsen som redder verden!

Relaterte nyheter