Vitenparken søker arbeidsglade studenter

Vitenparken søker arbeidsglade studenter som har stor entusiasme for å spre realfagsglede og kunnskap om bærekraftig utvikling til Vitenparkens yngre fritidspublikum.

Vitenparken søker flere studenter som kan bidra i å forsterke vår stab av instruktører (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens instruktører bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken møteplass hvor barn og unge får mulighet til å utforske og lære innen realfag. Våre instruktører er Vitenparkens ansikt utad!

Er du den fødte formidler, en ekte teknologientusiast eller brenner for innovasjon og bærekraft? Da er du kanskje den personen vi ser etter?

Vitenparken søker deg som liker å jobbe med barn og unge og som brenner for formidling innen realfaglige temaer som matvitenskap, teknologi, programmering, bærekraft og innovasjon. Vi har alltid spennende aktiviteter på gang og er på jakt etter deg som vil jobbe med å skape grønne kunnskapsopplevelser på Campus Ås.

Våre instruktører vil bidra i formidling til barn og unge i helger, ferier, enkelte ettermiddager i uken, samt noe bidrag på større arrangement og event både ved Vitenparken, men også til tider ved andre arenaer. Ved behov, bidrar også Vitenparkens instruktører i leveranse av Vitenparkens pedagogiske tilbud til skoleklasser i skoletiden.

Om Vitenparken

Vitenparken Campus Ås er et av tolv regionale vitensenteret i Norge og jobber for å inspirere og øke kunnskap om realfag og teknologi på kreative nyskapende måter.

Vi anser oss selv som det grønne vitensenteret og benytter oss aktivt av mat som fortellergrep og inngangsport til realfagene og økt forståelse om bærekraftig utvikling.

Våre instruktører må derfor ønske å formidle kunnskap om mat, miljø og bærekraft med bakgrunn i relevant naturvitenskapelig forskning, og med utgangspunkt i Vitenparkens beliggenhet i universitetsparken på Ås. Det er derfor en stor fordel om du er student ved NMBU.

Har du:

 • erfaring innen arbeid med barn og unge?
 • en kreativ og leken væremåte?
 • erfaring innen enkel programmering?
 • erfaring innen pedagogikk?
 • en handywoman/man boende i deg?
 • lidenskap for innovasjon og miljø?
 • et ønske om å bidra i å inspirere barn og unge innen bærekraft?

Beskriver en eller fler av disse punktene deg, kan det tenkes at nettopp du er den vi ser etter.

Personlige egenskaper:

 • Du er imøtekommende, utadvendt og liker å formidle
 • Du er fleksibel, nytenkende og kreativ
 • Du er praktisk anlagt
 • Du er løsningsorientert og ser muligheter

Ønsket i søknaden:

Synes du dette høres ut som arbeidsoppgaver du kunne trives med ber vi deg fortelle oss kort om deg selv og hvorfor nettopp du passer til å bidra i å spre glede og entusiasme for naturvitenskaplige fag for barn mellom 5 – 13 år.

Vi vil gjerne vite hvilken studieretning du tar.

Legg ved karakterutskrift.

Send søknad til; aiyana@vitenparken.no

For spørsmål, ta kontakt med pedagogisk leder,

Aiyana Hudgins på tlf.: 92205909

Relaterte nyheter