Captain Credible og høstferie hos Vitenparken

Lørdag 26. september kommer Captain Credible for å sparke i gang høstferien her på Vitenparken. Arrangementet er åpent for alle!

Dette er en rar høst. Akkurat som det var en rar vår og sommer. Heldigvis er det noe som er konstant; det skjer morsomme ting hos Vitenparken i skoleferiene! Denne gangen har vi invitert verdens galeste kaptein – Captain Credible! Innovatør og kodegeni, micro:bit-hersker og synth-maniac. Du kan trygt si at barna vil lære mye av denne mannen. Når han er ferdig på lørdag får barna et par dager på å trekke pusten og komme seg igjen, før de kan stille her hos oss tirsdag til fredag. Send barna til oss og få de hjem med utslitte og tilfredse smil! 🙂

Les mer om høstferien og meld på barna her

Se Captain. Credible lage micro:bit-orkesteret.

Arrangementet med Captain Credible lørdag er gratis – det er bare å komme for en fin dag med familien! På grunn av smittesporing må vi registrere besøkende og har delt opp dagen i tre puljer – 11 til 13, 13 til 15 og 15 til 17. Velg pulje og registrer deg via Eventbrite.

 

Alle aktiviteter i regi av VitenSkolen blir selvfølgelig gjennomført helt i tråd med alle retningslinjer og pålegg med tanke på COVID-19.

Relaterte nyheter