Ledig stilling: Vitenparken søker Vitenverter

Vitenparken søker nye ansatte med stor formidlingsglede (deltid/tilkalling)  

Høstferie

Vitenparken søker flere nye ansatte som kan forsterke vår stab av Vitenverter (deltidsansatte/tilkalling). Vitenparkens Vitenverter bidrar i å gjøre Vitenparken til en sprudlende og leken møteplass hvor barn og unge får muligheten til å utforske og lære innen realfag og bærekraftig utvikling. Våre Vitenverter er Vitenparkens ansikt utad! 

Er du den fødte formidler, en ekte teknologientusiast, brenner for innovasjon og bærekraft og/eller elsker å jobbe praktisk, da er du kanskje den personen vi ser etter? Vitenparken har flere spennende aktiviteter på gang til sommeren og er på jakt etter deg som vil jobbe med barn og skape grønne kunnskapsopplevelser.

Vitenparken skal levere flere store sommerskoleprosjekt i sommer. Blant annet sommerskoletilbudet; Knekk koden – Redd kloden for barn innen 5-7 trinn via Oslo kommune sitt sommerskoletilbud i uke 25 og 26.  Se mer om Oslo kommune sine sommerskoletilbud 2021 på: https://sommerskolenoslo.no/wp-content/uploads/2021/03/SommerskoleOslo_2021.pdf 

I tillegg vil Vitenparken ha tilbud om sommerskole på våre egne lokaler ved Vitenparken i Ås gjennom hele sommeren. Dette tilbudet vil værfra uke 25 til og med uke 32. 

 

Vitenparken søker deg som liker å jobbe med barn og unge og som brenner for formidling innen realfaglige temaer som matvitenskap, teknologi og programmering, bærekraft og innovasjon 

Vi ønsker aller helst personer som kan jobbe alle de nevnte ukene ovenfor.  

Det vil være mulighet for videre jobb etter sommeren da Vitenparkens Vitenverter også leverer tilbud til barn og unge gjennom hele skoleåret. Dette dreier seg hovedsakelig om ettermiddager og helger, men våre Vitenverter bidrar også med gjennomføring av skoletilbudene våre i skoletiden. 

Det blir obligatorisk opplæring i forkant av oppleggene både i pedagogikk, klasseledelse og det faglige innholdet i aktivitetene.  

Vitenparken Campus Ås er det tolvte regionale vitensenteret i Norge og jobber for å inspirere, og øke kunnskap om realfag og teknologi på kreative nyskapende måter. 

Vi anser oss selv som det grønne vitensenteret og benytter oss aktivt av mat som fortellergrep og inngangsport til realfagene. 

Våre pedagoger må derfor ønske å formidle kunnskap om mat, miljø og bærekraft med bakgrunn i relevant naturvitenskapelig forskning, og med utgangspunkt i Vitenparkens beliggenhet i universitetsparken på Ås 

 

Intervjuer vil kunne foregå digitalt.  

Alle ansatte må ved ansettelse fremlegge vandelsattest. 

 

 Har du: 

 • en forkjærlighet for formidling til barn og unge? 
 • er du kreativ og leken? 
 • erfaring innen enkel programmering eller andre realfag? 
 • et ønske om å bidra i å inspirere barn og unge innen bærekraft? 

I tilfelle kan det tenkes at nettopp du er den vi ser etter. 

 

Kvalifikasjoner: 

 • student ved universitet 
 • realfaglig kompetanse, gjerne innenfor matvitenskap  
 • fordel med erfaring innen formidling  til barn og unge  

 

Personlige egenskaper :

 • Du er imøtekommende, utadvendt og liker å formidle 
 • Du er fleksibel, nytenkende og kreativ 
 • Du er praktisk anlagt  
 • Du er løsningsorientert og ser muligheter 

 

Ønsket informasjon i søknaden:  

Fortell oss litt om deg selv og hva som motiverer deg til å søke denne jobben. Beskriv gjerne hva du kan bidra med.  Hvilken erfaring har du med aktiviteter for barn og unge?  

Vi vil gjerne vite hvilken studieretning du tar da din kompetanse kan være nyttig ved Sommerskolen. Legg ved karakterutskrift. 

 

Søknadsfrist: Snarest. Vi kaller inn aktuelle kandidater fortløpende. 

Send inn din søknad og CV til aiyana@vitenparken.no

For spørsmål, ta kontakt med pedagogisk leder Aiyana Hudgins på tlf.: 92205909 

 

Ønsker du å jobbe deltid i vår kafe, kan du lese mer her: Vil du jobbe deltid hos Vitenparken? – Vitenparken Ledig stilling

 

 

Relaterte nyheter