Velkommen til FoodProFuture sin avslutningskonferanse

Det første store norske forskningsprosjektet rettet mot plantebasert mat skal ha sin avslutningskonferanse på Vitenparken. Er du nysgjerrig på resultatet av prosjektet? Hold av 19.-20. oktober.

Foto: Joe Urrutia/Nofima

FoodProFuture startet i 2017 og var det første store norske forskningsprosjektet rettet mot plantebasert mat. De siste fire årene har forskere undersøkt potensialet for produksjon og prosessering av plantebaserte matvarer med høyt proteininnhold i Norge. Forskerne har også vurdert aksepten for, og etterspørselen etter, plantebaserte produkter i det norske markedet. Viktige spørsmål knyttet til bærekraft, næringsverdier og helseeffekter ble også undersøkt.

FoodProFuture skal holde sin avslutningskonferanse på Vitenparken 19. – 20. oktober 2021 der de skal dele sine funn fra prosjektet. Funnene vil bli diskutert med næringsliv, forvaltning og matinteresserte nordmenn.

Les mer om prosjektet her

Hvem er konferansen for?

Konferansen er for deg som er interessert i plantebasert mat og ønsker å vite mer om mulighetene som finnes i Norge. Kanskje jobber du i landbruket eller matindustrien, enten du er matprodusent, jobber i et departement eller direktorat, en bransjeorganisasjon eller i dagligvarehandelen? Uansett er du hjertelig velkommen! Vi ser frem til å dele verdifull innsikt, skape dialog og fylle kunnskapshull.

 

Til info

På grunn av Covid-19-restriksjoner vil konferansen være en hybrid: det vil være muligheter for å delta enten digitalt eller fysisk. Under normale forhold har Vitenparken kapasitet til å ta imot 150 gjester, men på grunn av smittevern reduseres dette til 60 personer. Konferansen kan også strømmes direkte fra hele verden.

Konferansen er gratis og åpen for alle, men de fleste presentasjoner vil være på engelsk.

Klikk her for informasjon om program og påmelding.

Foto: Vitenparken

Relaterte nyheter