Gratis dyrkeklubb!

Vil du lære å dyrke grønnsaker, urter og blomster? Eller kan du det allerede, men ikke har tilgang til en kjøkkenhage ? Da er du velkommen i Vitenparkens egen dyrkeklubb.

Vitenparken startet kjøkkenhagen i 2017, og i våren 2021 flyttet vi kjøkkenhagen ned til den gamle staudehagen bak Boksmia. I kjøkkenhagen produserer vi grønnsaker som rød kinakål, polkabeter, rosa bønner og fargesprakende, spiselige blomster som vi brukere Vitenparken kafé. Noen ganger har vi grønnsaker til overs, og de som er med i Dyrkeklubben vil innimellom få anledning til å få med seg noe godt fra kjøkkenhagen hjem.

Det er gratis å være med i Dyrkeklubben. Kom innom og prøv, da vel!

Klikk her for mer informasjon, eller send en mail til kirsten@vitenparken.no eller kenneth@vitenparken.no.

Skolehagesemiaret 2021

Relaterte nyheter