Høstferie på Vitenparken!

Er du klar for et høsteventyr med Vitenparken?

Vi planlegger et forykende høstferieprogram som inkluderer alt fra programmering av bit:bot biler brukt i konkurranser, høsting i vår helt egen kjøkkenhage, og ikke minst skal barna selv få eksperimenter med ulike kjemiske sprell.

Kanskje de blir inspirert av Vitenparkens ferske formidler og forsker ekspert forsker-Frederic!! Han er nylig blitt en del av Vitenparkens familie og gleder seg til å ta på seg tversoversløyfa og labfrakken og invitere til vitenshow.

I løpet av uken skal barna også få lære mer om hva vind og luft egentlig er, da dette er noen av høstens særegne egenskaper som vått vær med masse vind forventes. Hvordan kan vi bruke vind til vår fordel?

Bli med på en morsom og innholdsrik høstferie på Vitenparken!

 

Trykk her for billetter og mer informasjon.

Relaterte nyheter