Ledig stilling: Deltidsstilling som markedskoordinator

Ledig stilling. Vi skal levere fantastisk service og kommunikasjon rundt familieaktiviteter, ferieprogram, konferanser, brylluper og andre små og store anledninger. Vil du jobbe deltid hos Vitenparken?

ledig stilling
Ledig stilling. Vi leter etter en serviceinnstilt kollega til vår kommunikasjonsavdeling på Vitenparken

Arbeidsoppgaver

Stillingen vil inngå i kommunikasjonsavdelingen. Avdelingen har ansvar for ekstern og intern kommunikasjon, markedsføring, kundeoppfølging, salg og booking, og dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være kundeoppfølging og kommunikasjonsoppgaver. Det vil være sesongvariasjoner og arbeidsoppgaver knyttet til ulike aktiviteter som skjer på huset.

 

Vi kan tilby

En fleksibel og lærerik deltidsstilling (ca 50 %) hvor du får ta del mange varierte arbeidsoppgaver og blir gitt høy grad av tillitt. Dette er en arbeidsplass hvor rette kandidat kan vokse og utvikle seg. Dette er et engasjement med gode muligheter for heltidsstilling på sikt.

 

Vi ser etter deg som er

  • nøyaktig
  • allsidig og kan holde i flere oppgaver samtidig
  • serviceorientert og liker kundekontakt
  • hvis du har erfaring med for eksempel CRM programmer, posting og markedsføring i sosiale medier, oppdatering av innhold på websider samt søkemotoroptimalisering/markedsføring og markedsstrategi er det er fordel, men absolutt intet krav.

Vi tror du er en allsidig og engasjert person, som gjerne er like opptatt av bærekraft som vi, og som er utadvendt og blid.

 

Spørsmål kan rettes til salgs- og markedsansvarlig Nina Croft på telefon: 98844194.

Søknad og CV sendes til nina@vitenparken.no

Søknadsfrist: snarest

Vil du jobbe som pedagog på Vitenparken, kan du lese mer om vår ledige stilling som pedagog her 

Les mer om vårt program og våre arrangementer her.

Relaterte nyheter