Julebord og julelunsj

Booking av julelunsj og julebord er åpen nå. Datoer er satt opp fra 15. november.

Julebord og julelunsj
Bygg opp førjulsstemningen og samle en gjeng til en hyggelig julelunsj eller årets julebord

Julebord og julelunsj på Vitenparken er åpen for booking for selskaper fra 15. november

Kontakt oss for mer informasjon og booking

Kjøkkensjef Hafsteinn har bakgrunn fra blant annet topprestauranter med nordisk mat i fokus, som Vaaghals i Oslo, Claus Meyer sin Deli og Noma i København. Han lager helst mat med råvarer i sesong og synes at mat skal være lokal og kortreist. Dessuten passer han på å minimere matsvinn. Her overlates ingenting til tilfeldighetene.

Julestemning og hygge

Førjulstiden er en herlig tid på Vitenparken. Når det blir kaldere ute, blir det desto varmere og triveligere hos oss.  Utenfor har vi Andedammen og Norges fineste campus, og inne har vi små og store koselige og pyntede lokaler.

Populært tilbud

Det har allerede begynt å renne inn med bestillinger og det er utrolig hyggelig at så mange setter pris på stemningen og maten på Vitenparken. Her er det mange som vil sikre seg de datoene man har tenkt seg ut. Mange vil kombinere med en liten tur i Norges kanskje fineste park.

 

 

Meny 2021

Julebord 1

  • Sildesymfoni: Sursild, rømmesild og sennepssild
  • Tartar av røkt rødbete
  • Hjemmelagd bogskinke
  • Ribberull
  • Laks gravet med dill og akevitt
  • Salat med bakte rødbeter, chevre og senneps/honningdressing
  • Linsebiff med steinsopp
  • Surdeigsbrød, rugbrød og pisket smør
  • Ribbe, medisterkaker, julepølse fra pølsemaker Strøm Larsen, kålrotstappe, syltet rødkål, kokte poteter og ribbesaus
  • Riskrem med mandler og kirsebærsaus
  • Lun sjokoladebrownie med pisket karamellkrem

Pris per person 640,- (minimum 20 personer)

Julebord 2

  • Hjemmelagd bogskinke og ribberull, Laks gravet med dill og akevitt, surdeigsbrød, rugbrød og pisket smør.
  • Ribbe, medisterkaker, julepølse fra pølsemaker Strøm Larsen, kålrotstappe, syltet rødkål, kokte poteter og ribbesaus
  • Riskrem med mandler og kirsebærsaus

Pris per person 430,- (minimum 20 personer)

Julelunsj kald

  • 3 typer hjemmelagd sild; Sursild, rømmesild og sennepssild
  • Hjemmelagd bogskinke, ribberull og gravet laks
  • Surdeigsbrød, rugbrød og pisket smør

Pris pr person 190,- (minimum 6 personer)

Julelunsj varm

  • Ribbe, medisterkaker, julepølse fra pølsemaker Strøm Larsen, kålrotstappe, syltet rødkål, kokte poteter og ribbesaus.
  • Riskrem med mandler og kirsebærsaus

Pris per person 260,- (minimum 6 personer)

 

Ta kontakt for en stemningsfull kveld!

Vil du ikke gå glipp av ting som skjer hos oss, så følg oss på facebook eller meld deg på vårt nyhetsbrev. Eller ta en titt på våre andre arrangementer for barn og for voksen fremover.

  • jul vitenparken julebord juleluns
    Vinter wonderland på Vitenparken Campus Ås. Foto: Julianne Leikanger / Vitenparken
  • kurs konferanse mat bærekraftig
    Om ikke lenge kommer snøen. Foto: Julianne Leikanger / Vitenparken
  • Julestemning med julebord og julelunsj
    Grisen forberedes. Vi har selvfølgelig også velsmakende vegetaralternativer. Foto Julianne Leikanger / Vitenparken

Relaterte nyheter