Undervisningskampanje Januar

«Nasjon Innovasjon»

 

Dato:

  • Uke 3 (17., 18., 19., 20. og 21. januar)
  • Uke 4 (24., 25. januar)

Pris:

  • 50 kr per barn per kampanje

Send epost til skole@vitenparken.no med ønsket dato og tidspunkt.

Kampanje 1: Meltdown + Vitenshow

Hvilke fysiske prinsipper driver oppvarmingen av jorden? Hvordan bruker man disse prinsippene i samfunnet? Elevene blir gitt en utfordring som skal løses før tiden renner ut! Kunnskap om energi, kjemi og miljø blir satt på en iskald prøve. Undervisningstilbudet drar kunnskap fra flere ulike fagfelt og er praktisk og tverrfaglig.

Kampanje 2: Grønn koding + Vitenshow

Hvordan kan man bruke koding og dagens mobile teknologi? I dette undervisningsopplegget vil elevene lære seg koding på Micro:Bit, og se på hvordan de kan bruke dette i undersøkelser av planter. Undervisningen vil foregå på Vitenparken, med mange spennende planter! Elevene får en innføring i koding med Micro:Bit og PXT som kodespråk. Det er også mulig å bruke Javascript.

Hva er Vitenshow

Vitenparkens superformidler digger vitenskap – de disker derfor opp med sine favoritteksperiment for å spre entusiasmen til de unge. Vitenshowet på Vitenparken inneholder eksplosjoner, høye smell og spennende kjemiske reaksjoner! Publikum vil ta del i den spennende verdenen som gjemmer seg bak små atomer og molekyler. Artigere måte å lære om vitenskap og bærekraft på finnes ikke!

Send epost til skole@vitenparken.no med ønsket dato og tidspunkt.

Relaterte nyheter