Høsteferie med Vitenparken (Uke 40)

I høstferien tar Vitenparken deg med ut i verdensrommet! Vi finner ut hva som er det beste drivstoffet og skyter opp ulike raketter. I tillegg finner vi ut nøyaktig hvor små planetene hadde vært om solsystemet skulle ha fått plass på campus.

Som romdetektiver gjelder det å sende hemmelige beskjeder uten å bli avslørt.

Hva skjer egentlig når det ikke er noe mer luft rundt oss? Vi sender flere gjenstander ut i verdensrommet ved hjelp av vår vakuumklokke. Vi tester også hva planter egentlig trenger for å overleve i verdensrommet ved å forske på fotosyntesen og lage terrarium.

Høstferieopplegget er hele uke 40 (03.10.-07.10.) med nye spennende opplegg og lunsj hver dag.

Klokkeslett: Drop-off mellom kl. 08.00-09.00, og avslutning og evt. henting fra 15.30 – 16.00.

Passer barn fra 7-13 år

Pris kr. 2485,- per uke. Dette inkluderer servering av mat hver dag.

Relaterte nyheter