Vitenparken søker ekstrahjelp / On-call extra help

Har du førerkort, er positiv og arbeidsom og kunne tenke deg å jobbe noen timer ekstra for Vitenparken ved behov? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Vitenparken trenger stadig tilkallingshjelp til småjobber på- og utenfor huset og trenger en eller flere ressurser som kan hjelpe til ved behov.

Hvis du bor i nærheten og er fleksibel på tid, er det supert. Jobben Passer fint til en student.

Arbeidsoppgaver

Oppgavene varierer etter sesong og generelt behov, det kan være å henge opp plakater, lete etter- og registrere informasjon, mindre monterings- og snekrejobber, transport og innkjøp og andre små oppdrag knyttet til vår drift.

Vi søker deg som:

  • Har førerkort
  • Er positiv og effektiv
  • Liker å jobbe fysisk
  • Praktisk anlagt
  • Er fysisk sterk ettersom det kan bli løft og bæring og annet fysisk arbeid
  • Snakker du norsk er det en fordel, men intet krav

Kortfattet søknad med CV kan sendes til  post@vitenparken.no

Spørsmål rundt stillingen kan rettes til Salgs- og Markedssjef Nina Croft på telefon 98844194. Eller send e-post til Markedskonsulent Elina Gobeti elina@vitenparken.no

Søknadsfrist: Fortløpende

Om arbeidsgiveren

Vitenparken er et av 13 regionale vitensenter i Norge. Vi jobber for å inspirere, og øke kunnskap om realfag, teknologi og bærekraftig utvikling på kreative nyskapende måter. Vi anser oss selv som det grønne vitensenteret og benytter oss aktivt av mat som fortellergrep og inngangsport til realfagene. Som vitensenter ønsker vi å fremskynde det grønne skiftet og stimulere utviklingen av bærekraftig grønn økonomi. Hos oss kan publikum utforske grønn omstilling og ny forskning. Med beliggenhet i hjertet av universitets- og forskningsmiljøet på Ås skaper vi interesse for realfag, teknologi og bærekraft ved hjelp av kreativ, nyskapende forskningskommunikasjon, kunst, kultur og kompetanse innen vitensenterdidaktikk.

 

 

Are you looking for a job? We’re looking for you if you:

  • Possess a Norwegian driver’s license (as the job will involve driving for tasks like hanging posters)
  • Have physical strength (as the job will require carrying equipment)
  • Possess handyman skills (such as small repairs, painting, etc.)
  • Exhibit a positive and independent attitude

If you meet these qualifications, we would love to hear from you!

Send your CV to post@vitenparken.no

If you have any questions, contact our Marketing ans Sales chef Nina Croft, Nina@vitenparken.no or Marketing Consultant Elina Gobeti elina@vitenparken.no 

Relaterte nyheter