Ditt Valg for Julebord i Viken!

Leter du etter et flott sted for årets julebord? Trenger du et idyllisk lokale som gir ekte julestemning? Da er Vitenparken stedet for deg. Vi ligger i Ås kommune, en kort togtur fra Oslo S.

Enkelt tilgjengelig:

Vi ønsker gjester fra Viken, Østfold og Nordre Follo velkommen. Med nærheten til Oslo og den vakre NMBU-parken, passer Vitenparken perfekt for ditt julebord.

Vakre omgivelser:

Beliggenheten i NMBU-parken gir flott natur og arkitektonisk skjønnhet. Vitenparkens lokaler skaper den rette atmosfæren for minneverdige julebord.

Passer for alle:

Vi har plass til både små grupper fra 20 gjester til større grupper på 150. Vi tilpasser opplevelsen for å gjøre ditt julebord vellykket. Nærheten til Oslo kombinert med den vakre NMBU-parken gjør Vitenparken til det ideelle stedet for ditt julebord.

Hva vi tilbyr

God service: Vi prioriterer kvalitet og gir deg førsteklasses service fra vårt erfarne personale.

God mat: Maten vår er laget av gode ingredienser på en bærekraftig måte, tilpasset ulike smaker.

Underholdning: Vi tilbyr ulike aktiviteter som Vitenshow med Forsker-Frederic,  julequiz, morsomme team-building aktiviteter og mer.

Kontakt oss:

Vil du ha mer informasjon? Send en e-post til booking@vitenparken.no for priser og tilgjengelighet. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å skape et flott julebord!

Related news