fbpx Videre til innhold

Vitenparken

Husdyra våre – for barnehager i Ås

Ås Landbrukslag, Vitenparken og Senter for husdyrforsøk ved NMBU har den glede av å invitere alle barnehagebarn fra 3 år og oppover til å møte flere av husdyra våre på Campus Ås den 25. mai. Vi ønsker å gi barn og unge i Ås kommune et tilbud som kan gi erfaringer og kunnskap om våre tradisjonelle husdyr og hvor maten vår kommer fra, ved å legge til rette for nærkontakt mellom barna og utvalgte husdyr.

Det vil være utviklet en Kunnskapsløype med tematiserte spørsmål til elevene. Ved hver post vil det være en funksjonær som vil kunne bidra med ytterligere informasjon om det utvalgte dyret evt. temaet ved posten.

For å unnvære altfor lange køer, vil vi organisere de påmeldte i puljevise grupper. Dere får tildelt oppstartstidspunkt. Puljer som starter sent på dagen bør ha spist før de kommer. Medbrakt nistepakke vil kunne spises ved Vitenparken.

Da det vil bli lange dager med mye aktivitet for dyrene, ber vi dere ha forståelse for at de til tider vil kunne være mindre aktive.

Vi jobber for å kunne tilby transport til og fra arrangementet for de gruppene som har behov for dette. Hver gruppe vil få tildelt oppmøtetidspunkt.

 

Meld dere på før påske. Husk å nevne i påmeldingen:

– hvilken barnehage dere kommer fra
– hvor mange barn og voksne dere blir
– om det er noen spesielle hensyn eller behov

Bestilling gjøres ved å sende mail til skole@vitenparken.no

Sluttdato
05/25/2020

Billetter