Videre til innhold

Vitenparken

Lag din egen sennep

Hafsteinn Snæland, kjøkkensjef på Vitenparken, lærer deg alt du trenger til å lykkes med hjemmelaget sennep. Mulighetene er uendelige. Sterk sennep, søt sennep, ølsennep, honning, lakris, urte, frukt, røkt, fermentert, gulrot, hvitløk… uendelige.

Å lage sennep er gøy og nokså enkelt. Det er alltid morsomt å kunne servere egen sennep ved forskjellige anledninger, og i tillegg er hjemmelaget sennep fantastisk som gave.

På ca 2,5 timer i MatLab på Vitenparken Campus Ås går vi gjennom prinsipper og teknikker for å lage sennep. Alle nødvendige råvarer og utstyr er tilgjengelig i MatLab. Vi kommer til å prøve forskjellige typer sennep og smake oss frem til forskjeller og likheter. Alle deltakere får lage egen oppskrift og selvfølgelig lage sennep som kan tas med hjem.

 

Påmeldingsfrist: 7. mars.

Har du spørsmål angående kurset? Send en epost til kaarina@vitenparken.no.

Påmelding sennepskurs 14. mars
kr 540
11 available

Please fill in all required fields

Total
kr 0

Sluttdato
03/14/2019

  • Hafsteinn Snæland er kjøkkensjef på Vitenparken Kafé. Han er ekstra glad i sennep, og skal lære deg alt han kan på kurset.
  • Mulighetene er uendelige. Sterk sennep, søt sennep, ølsennep, honning, lakris, urte, frukt, røkt, fermentert, gulrot, hvitløk… uendelige.
  • Kurset holdes på kurskjøkkenet vårt - MatLaboratoriet.

Billetter

Påmelding sennepskurs 14. mars
kr 540
11 available

Please fill in all required fields

Total
kr 0