fbpx Videre til innhold

Vitenparken

VitenSøndag: Solcelleskulpturverksted

Velkommen til en søndag for hele familien der dere kan besøke utstillingen "Mat for mindre", og bli med på aktiviteter med VitenSkolen fra klokken 12.00-15.00. Bli kjent med hvordan solenergi fungerer, og lag kunst ved hjelp av fornybar teknologi. Bli med på skulpturverksted på Vitenparken. Vitenparken inviterer til verksted hvor vi bruker fornybar solenergi og lager lekne og kreative maskiner. Vi kobler teknologi og kunst på en enkel og morsom måte hvor du selv kan lage poetiske maskiner, der bevegelse og liv som estetiske kvaliteter blir knyttet direkte til en fornybar energikilde. Se video her: https://vimeo.com/97330470

VitenSkolen for hele familien

VitenSkolen er et fritidstilbud på Vitenparken for barn og unge hvor vi leker og eksperimenterer med mat, bioteknologi, koding eller fysikk. På søndager kan alle barn og voksne bli med, vi er enten i vårt nye Makerspace i kjelleren, i kjøkkenet MatLab eller ute i parken. Det er oppstart hver hele time, altså kl. 12.00, kl. 13.00 og kl. 14.00. Kjøp billett på forhånd, eller i Vitenparken Kafé ved ankomst.

Åpen kafé og utstilling

Alle som deltar på VitenSøndag får tilgang til utstillingen ”Mat for mindre”, som handler om mat og matproduksjon. I Mat for mindre møter du på mange lekne installasjoner som får deg til å tenke over både egne matvalg og hvordan verdens matproduksjon bør foregå i fremtiden. Ta lappen med vår traktorsimulator, komponer din egen digitale pizza med karakterene i PizzaToget og bli en presisjonsbonde ved å treffe ugresset i spillet FarmHero.

Vitenparken Kafé holder åpent alle søndager. Her kan du spise sandwich, salater, bakevarer, smudier og juicer.

Har du spørsmål angående arrangementet? Send en epost til elise@vitenparken.no

VitenSøndag familiebillett
kr 250
Unlimited tilgjengelig
VitenSøndag dagsbillett kr 70
kr 70
111 tilgjengelig

Vennligst fyll inn alle de obligatoriske feltene

Total
kr 0

Sluttdato
11/15/2020 på 15:00

Billetter

VitenSøndag familiebillett
kr 250
Unlimited tilgjengelig
VitenSøndag dagsbillett kr 70
kr 70
111 tilgjengelig

Vennligst fyll inn alle de obligatoriske feltene

Total
kr 0