Videre til innhold

Vitenparken

Selskapsmeny

Kjøkkensjefen på Vitenparken Kafé er Hafsteinn Snæland. Kokkene våre lager nordiskinspirerte retter med sesongens råvarer. Vi har frokost, lunsj, middag og piknikkurv til turer i Universitetsparken. Du vil også finne bakevarer, smudier og juicer. Vi samarbeider med flere lokale bønder, og jobber stadig for å finne de beste råvarene.

Meny

Januar – mars

Rødbetetartar
Røkt rødbete, trolldeigsbakt sellerirot, kapers, pepperrot, eggekrem og rugchips.
99,-

Surdeigsvaffel og løyrom
Løyrom, rømme, rødløk og dill, servert på nystekt surdeigsvaffel
99,-

Terrine av kveite og tang
Mosaikk av lett speket kveite med tørket tang, blåskjellmayonnaise, fennikel og salturt
119,-

Andelår, potetpure og vørtersaus
Andelår confit med potetpure, karamellisert løk, gulrøtter og vørtersaus
169,-

Slakterbiff og skorsonerrot
pannestekt slakterbiff av storfe, smørkokt skorsonerrot, chimichurri og skorsonerrotchips
169,-

Torsk, reddik og erter
Ovnsbakt torsk, puffet torskeskinn, ertepure, daikon reddik, hvitvinssaus, dillolje og karse
169,-

Byggotto, jordskokk og urter
Kremet byggotto laget av økologisk bygg fra Eiketoppen gård, med variasjoner av jordskokk og urteolje
119,-

Stekte poteter
ovnsstekte småpoteter med røkt havsalt.
69,-

Potetterrin (Pommes Anna)
89,-

Bakte rotgrønnsaker
rustikk blanding av økologiske rotgrønnsaker bakt med urter og øleddik.
79,-

Porterbrownie med vaniljeis
Vitenparkens porterbrownie med karamellisert hvit sjokolade, glaserte valnøtter og vaniljeis
119,-

Vaffel med brunostis og bringebærsaus
Sprø vaffel med is laget på Gudbrandsdalsost og bringebærsaus
119,-

Karamell ostekake
med krydret havrebunn, bær og coulis
119,-