fbpx Skip to content

Vitenparken

Julebord

Ditt valg for julebord i Viken!
Leter du etter et flott sted for årets julebord? Trenger du et idyllisk lokale som gir ekte julestemning? Da er Vitenparken stedet for deg. Vi ligger i Ås kommune, en kort togtur fra Oslo S.
For utforming av tilbudet ta kontakt med booking@vitenparken.no.

Vi ønsker gjester fra Viken, Østfold og Nordre Follo velkommen. Med nærheten til Oslo og den vakre NMBU-parken, passer Vitenparken perfekt for ditt julebord. Beliggenheten i NMBU-parken gir flott natur og arkitektonisk skjønnhet. Vitenparkens lokaler skaper den rette atmosfæren for minneverdige julebord. Vi har plass til både små grupper fra 20 gjester til større grupper på 150. Vi tilpasser opplevelsen for å gjøre ditt julebord vellykket. Nærheten til Oslo kombinert med den vakre NMBU-parken gjør Vitenparken til det ideelle stedet for ditt julebord.

Hva vi tilbyr

God service: Vi prioriterer kvalitet og gir deg førsteklasses service fra vårt erfarne personale.

God mat: Maten vår er laget av gode ingredienser på en bærekraftig måte, tilpasset ulike smaker.

Underholdning: Vi tilbyr ulike aktiviteter som Vitenshow med Forsker-Frederic,  julequiz, morsomme team-building aktiviteter og mer. Les mer her.

Meny:

Våre erfarne kokker har satt sammen en deilig julemeny for 2023! Enten du ønsker å booke en stor kveldsarrangement for din bedrift eller ha en koselig julelunsjsamling – er vi her for å imøtekomme deg!

Last ned her: Julebordmeny

Lokaler:

Pris for teknikk og bevartning kommer i tillegg. For utforming av tilbudet ta kontakt med booking@vitenparken.no.

Hovedkvarteret 

Vi har alle forutsetninger for å lage et fantastisk arrangement med alle rettigheter, enten det er en konferanse, middagsselskap, bryllup, møte, julebord eller disputas. Hovedkvarterets kan benyttes via hoved- inngang, og stor trinnfri dobbel dør på baksiden av bygget.

Hovedkvarteret kan møbleres etter ønske, for eksempel med kino til 200 personer, langbord til 150 personer, gruppebord til 96 personer eller 225 personer stående.

Kapasitet: inntil 225 personer

Timeleie: 3000,-

Halv dag: 5200,-

Hel dag: 9600,-

Finn bilder her: https://vitenparken.no/meeting/hovedkvarteret/


Kornrommet

Vi har alle forutsetninger for å lage et fantastisk arrangement med alle rettigheter, enten det er en konferanse, middagsselskap, bryllup, møte, julebord eller disputas. Kornrommets inngang er via en trapp, og vender ut mot Andedammen. Hovedinngang kan også benyttes og gir trinnfri adgang.

Rommet kan møbleres etter ønske, med for eksempel langbord til 48 personer, kino til 50 personer, gruppebord til 60 personer eller hestesko til 24 personer.

Kapasitet: inntil 60 personer

Timeleie: 1050,-

Halv dag: 3100,-

Hel dag: 5000,-

Finn bilder her: https://vitenparken.no/meeting/kornrommet/ 


Mikroliv

Mikroliv egner ser til møter og undervisning. Rommet er fast møblert, med plass til 16 personer rundt et langbord.

Kapasitet: inntil 16 personer

Timeleie: 350,-

Halv dag: 1300,-

Hel dag: 2500,-

Finn bilder her: https://vitenparken.no/meeting/mikroliv/


Den Glade Professor 

Den glade professor passer godt til kurs og møter. Rommet kan møbleres etter ønske, for eksempel gruppebord til 24 personer, langbord til 40 personer eller som klasserom til 18 personer.

Kapasitet: inntil 40 personer

Timeleie: 500,-

Halv dag: 2800,-

Hel dag: 3400,-

Finn bilder her: https://vitenparken.no/meeting/den-glade-professor/

God jul!
For utforming av tilbudet ta kontakt med booking@vitenparken.no.