Julemeny 2021
Julemeny 2021
Bygg opp førjulsstemningen og samle en gjeng til en hyggelig julelunsj eller årets julebord
For reservasjon: send epost til booking@vitenparken.no
Julebord 1
- Sildesymfoni: Sursild, rømmesild og sennepssild
- Tartar av røkt rødbete
- Hjemmelagd bogskinke
- Ribberull
- Laks gravet med dill og akevitt
- Salat med bakte rødbeter, chevre og senneps/honningdressing
- Linsebiff med steinsopp
- Surdeigsbrød, rugbrød og pisket smør
- Ribbe, medisterkaker, julepølse fra pølsemaker Strøm Larsen, kålrotstappe, syltet rødkål, kokte poteter og ribbesaus
- Riskrem med mandler og kirsebærsaus
- Lun sjokoladebrownie med pisket karamellkrem
Pris per person 640,- (minimum 20 personer)
Julebord 2
- Hjemmelagd bogskinke og ribberull, Laks gravet med dill og akevitt, surdeigsbrød, rugbrød og pisket smør.
- Ribbe, medisterkaker, julepølse fra pølsemaker Strøm Larsen, kålrotstappe, syltet rødkål, kokte poteter og ribbesaus
- Riskrem med mandler og kirsebærsaus
Pris per person 430,- (minimum 20 personer)
Julelunsj kald
- 3 typer hjemmelagd sild; Sursild, rømmesild og sennepssild
- Hjemmelagd bogskinke, ribberull og gravet laks
- Surdeigsbrød, rugbrød og pisket smør
Pris pr person 190,- (minimum 6 personer)
Julelunsj varm
- Ribbe, medisterkaker, julepølse fra pølsemaker Strøm Larsen, kålrotstappe, syltet rødkål, kokte poteter og ribbesaus.
- Riskrem med mandler og kirsebærsaus
Pris per person 260,- (minimum 6 personer)