Videre til innhold

Vitenparken

Utleie

I hjertet av Campus Ås, inne på universitetsområdet ligger Vitenparken – et møtested der teknologi, mat og forskning metter sultne mager og hoder.

Ring oss på telefon 64 80 86 00 eller send en epost til booking@vitenparken.no.

På Vitenparken får du mat laget fra bunnen av med gode, sesongbaserte ingredienser. Mye av det vi bruker i vårt kjøkken har vi høstet, fermentert, dyrket, tørket eller konservert på andre måter. Vi bruker mest mulig råvarer fra lokale gårder. Vi ønsker å bekjempe matsvinn ved innovativ bruk av maten. Vi lager bl.a smaksatte salt, siruper og teer av skall fra frukt og grønt, mikrogrønt dyrkes her i huset, og vi bruker vårt eget øl i maten.

I våre lokaler holder vi egne arrangementer med fokus på mat og teknologi, men vi leier også ut til både privatpersoner og bedrifter. Vi har også alle forutsetninger for å lage et fantastisk arrangement med alle rettigheter, enten det er en konferanse, middagsselskap, bryllup, møte, julebord eller disputas.

Rom og utleiekatalog

I menyen til venstre finner du en oversikt over våre rom, og du kan bestille lokaler, mat og drikke. Vær oppmerksom på at det vil være et pristillegg ved utleie på kveldstid.

Konferansepakker ved leie av rom

Halvdagskonferanser

Småsulten 489,- per person
Ved ankomst: Kaffe & te med deilig oppskåret frukt.
Lunsj: Nystekt påsmurt fra kjøkkenet, økologisk juice. Nystekt bakverk; samt kaffe og te.

Heldagskonferanser

God & Mett 555,- per person
Ved ankomst : Kaffe & te med deilig oppskåret frukt
Lunsj: Dagens Suppe med nystekt brød, én juice per person
Ettermiddagspause: Kaffe og te med nystekt bakverk.

Mingle 399,- per person

Ankomst med 1 glass musserende eplemost/rabarbrajuice.
Tre typer fingermat, skapt av kjøkkensjefen med sesongens beste råvarer.
Økologisk Kaffe og te. Bestillingsminimum: 20 personer.

Heldagskonferanse

Helt Nøtt 740,- per person
Ved ankomst: Nykokt havregrøt med honningristede nøtter og frø; samt kaffe/te.
Lunsj: Dagens Varmrett, økologisk juice og påfyll av kaffe/te.
Dagens dessert.
Ettermiddagspause: Grønnsaksfat med sesongens grønnsaker og kaffe/te.

Spesielle behov?

Serveringen tilpasses behov som vegetar, vegansk, halal, allergier o.l ved beskjed om dette minst 72 timer før ditt arrangement.

Konferansevert tilgjengelig på alle konferansepakker. Vi skreddersyr gjerne et tilbud til ditt arrangement.