fbpx Videre til innhold

Vitenparken

Utleie

I hjertet av Campus Ås, inne på universitetsområdet, ligger Vitenparken – et møtested der teknologi, mat og forskning metter sultne mager og hoder.

Ring oss på telefon 64 80 86 00 eller send en epost til booking@vitenparken.no.

På Vitenparken får du mat laget fra bunnen av med gode, sesongbaserte ingredienser. Mye av det vi bruker i vårt kjøkken har vi høstet, fermentert, dyrket, tørket eller konservert på andre måter. Vi bruker i stor grad råvarer fra lokale gårder. Vi ønsker å bekjempe matsvinn ved innovativ bruk av maten. Vi lager blant annet smaksatte salt, siruper og teer av skall fra frukt og grønt, mikrogrønt dyrkes her i huset, og vi bruker vårt eget øl i maten.

I våre lokaler holder vi egne arrangementer med fokus på mat og teknologi, og vi leier også ut til både privatpersoner og bedrifter. Vi har alle forutsetninger for å lage et fantastisk arrangement med alle rettigheter, enten det er en konferanse, filmvisning, middagsselskap, bryllup, møte, julebord eller disputas.

Rom- og utleie

I menyen til venstre finner du en oversikt over våre rom. For å bestille lokaler, mat og drikke kan du sende mail til booking@vitenparken.no. Vær oppmerksom på at det vil være et pristillegg ved utleie på kveldstid.

Spesielle behov?

Serveringen tilpasses behov som vegetar, vegansk, halal og allergier. Vi skreddersyr gjerne et tilbud til ditt arrangement.

Hos Vitenparken er det enkelt å gjennomføre arrangementer i tråd med smittevernreglene.