fbpx Videre til innhold

Vitenparken

Utleie

I hjertet av Campus Ås, inne på universitetsområdet, ligger Vitenparken – et møtested der teknologi, mat og forskning metter sultne mager og hoder.

For bestilling, send mail til booking@vitenparken.no.

 

Romleie og servering 

I menyen til venstre finner du oversikt over våre rom. I våre lokaler holder vi egne arrangementer med fokus på mat og teknologi, og vi leier også ut til både privatpersoner og bedrifter. Vi har alle forutsetninger for å lage et fantastisk arrangement med alle rettigheter, enten det er en konferanse, filmvisning, middagsselskap, bryllup, møte, julebord eller disputas. Vi tilbyr dagpakker og heldagspakker. Ta kontakt så finner vi den beste løsning for ditt arrangement.

På Vitenparken får du mat laget fra bunnen av med gode, sesongbaserte ingredienser. Mye av det vi bruker i vårt kjøkken har vi høstet, fermentert, dyrket, tørket eller konservert på andre måter. Vi bruker i stor grad råvarer fra lokale gårder. Vi ønsker å bekjempe matsvinn ved innovativ bruk av maten. Vi lager blant annet smaksatte salt, siruper og teer av skall fra frukt og grønt, mikrogrønt dyrkes her i huset, og vi bruker vårt eget øl i maten.

Serveringen tilpasses behov som vegetar, vegansk, halal og allergier. Vi skreddersyr gjerne et tilbud til ditt arrangement. Vær oppmerksom på at det vil være et pristillegg ved utleie på kveldstid.

Konferanser, møter og prosjekter i koronatider

Vitenparken tilbyr i samarbeid med vårt datterselskap Inspire To Action profesjonell produksjon av digitale konferanser, digitale utstillinger, interaktive samlinger, digitalt minglerom, samt produksjon av webinarer og podcaster til eksternt og internt bruk. 

Vi tar hånd om alt du måtte ønske innen medieproduksjon.

Publikum ønsker en digital opplevelse som forsterker budskapet og det faglige innholdet gjennom engasjerende interaktivitet. Vi har kompetansen og utstyr til flerkameraproduksjoner og til produksjon av forhåndsinnspilte elementer. Vi har dyktige regissører og teknikere som syr sammen gode produksjoner i ulike formater, skreddersydd til ditt behov. Per dags dato er det tillat å gjennomføre digitale arrangementer med maksimalt fem personer til stede, i tillegg til utøvere og annet nødvendig produksjonspersonell. Vi har det siste året gjennomført et stort antall digitale konferanser og hybridkonferanser. Du kan finne eksempel på gjennomført digital konferanse produsert av Inspire To Action her.

Når arrangementet er gjennomført vil opptaket være tilgjengelig til senere bruk på vår digitale konferanseplattform

Bryllup

Blant høyreiste trær, vannliljer, ender og kunst reiser det romantiske, hvitmalte bygget seg og inviterer til feiring av livets store anledninger. Her har mange giftet seg, omgitt av sommergrønne eller høstgule trær, etterfulgt av en fin og spesialtilpasset bryllupsfest.

Vår kjøkkensjef Hafsteinn Snæland har bakgrunn fra noen av Skandinavias beste restauranter, blant annet Vaaghals i Oslo og Noma i København, så brudeparet kan være trygge på at gjestene kommer til å snakke om maten i lang tid etterpå.

– Når brudeparet har bestemt seg for å være hos oss og den store dagen nærmer seg, så setter jeg meg ned med dem og snakker om deres ønsker for dagen. Uansett hva vi kommer frem til så lager jeg kun bærekraftig, kortreist mat med de aller beste råvarene, forteller Hafsteinn. Allikevel kan vi skilte med gunstige priser og tilpasset meny

Vi er svært fleksible når det kommer til bryllup. Det viktigste for oss er at brudeparet får en minneverdig og nydelig dag. Vitenparken har flere rom med ulik kapasitet. Det største rommet har plass til 150 gjester. Der er det et stort lyd- og videosystem, lys som leverer alt fra romantisk stemning til full disco og gode muligheter for personlig utsmykning og pynt. Et mindre alternativ er det koselige Kornrommet, som rommer 60 gjester. Rommet brudeparet velger dekoreres og pyntes etter deres ønsker. Aller helst setter vi av tid til at brudeparet kan pynte selv dagen i forveien for vi vet hvor viktig det er at alt føles riktig denne dagen.

Hos Vitenparken er det enkelt å gjennomføre arrangementer i tråd med smittevernreglene.