Entangled in the Mesh – en lydvandring i parken

Få en unik opplevelse i den vakre Universitetsparken på Campus Ås med kunstneren Anne Cecilie Lie sitt lydverk på øret. Lydvandringen «Entangled in the Mesh» er et stedsspesifikt verk som lar deg se omgivelsene dine på en ny måte.

Foto: Claudia Lucacel.

Slik opplever du verket

Anne Cecilie Lie sitt verk kan oppleves når du vil, også utenfor Vitenparkens åpningstider. Verket består av en lydvandring. Last ned appen Locosonic, skru på GPS, søk «All» og deretter kommer lydvandringen «Entangled in the Mesh» opp. Du kan låne hodetelefoner og iPad på Vitenparken Kafé, eller bruke din egen smarttelefon.

Ved å arbeide med økosystemer og soniske landskap som ikke alltid er lett tilgjengelige, både fysisk og auditivt, avslører vi kompleksiteten og det underlige i en verden som ofte er usynlig og uhørt.  – Anne Cecilie Lie, masterstudent ved Akademi for Scenekunst/Høgskolen i Østfold

Samarbeid med Vitenparken og Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Verket er en del av den tidligere utstillingen NewfangledFutures som ble vist på Vitenparken høsten 2018. Anne Cecilie Lie og Annike Flo tok begge utgangspunkt i både Vitenparken og NMBU som kunnskapsprodusenter og landskapet rundt. I disse verdenene vandrer Lie og Flo i skillet mellom de spekulative praksisene kunst og vitenskap. Les mer om NewfangledFutures.

  • Foto: Claudia Lucacel.
  • Foto: Claudia Lucacel.

Related exhibition