Vitenshow

Vitenshow med Forsker-Frederic

En spennende reise inn i vitenskapens verden

Dato: 8. Oktober

Tidspunkt: 12:00

Pris: kr 100 per deltaker. Gratis for en voksen i følge med barn.

Billetter: 8. oktober 

Billetter: 11. november 

Bli med på en unik opplevelse med den karismatiske Forsker-Frederic!

🔬 Fascinerende og morsomt: Forsker-Frederics show er en fantastisk blanding av fascinasjon og moro! Uansett alder vil du bli underholdt og lære noe nytt. Dette er vitenskap på sitt aller beste!

💡 En leken formidler: Forsker-Frederic er ikke bare en utdannet fysiker, han er også en leken formidler som elsker å vise hvorfor vitenskap er så spennende. Hans entusiasme smitter over på alle!

👨‍👩‍👧‍👦 For hele familien: Dette showet er like engasjerende for voksne som for barn. Ta med familien og vennene dine for en dag full av læring og glede.

Så kom og bli med oss på Vitenshow med Forsker-Frederic. Dette blir en opplevelse du sent vil glemme! Kjøp billettene dine nå, og bli med oss på en reise inn i vitenskapens magiske verden. Velkommen! 🔍🌟

Om Forsker-Frederic:

Frederic Lindboe har en mastergrad i nanoteknologi fra NTNU og har tidligere jobbet ved Vitensenteret i Trondheim. Frederic brenner for å vise hvorfor vitenskap er gøy. Men det stopper ikke der: Frederic har sine egne YouTube-, Instagram- og TikTok-kanaler, der han ikke bare formidler vitenskap, men også deler sin kunnskap om flagg. Frederic elsker gåter, synger i kor og er en ivrig deltaker i quizkvelder!


Du kan til og med bestille Forsker-Frederic som konferansier til private arrangementer, eller booke VitenQuiz og Vitenshow som underholdning. Send en forespørsel til booking@vitenparken.no for å lære mer. For å booke Vitenshow som et skoleopplegg send epost til: skole@vitenparken.no

Følg Frederic på sosiale medier for spennende oppdateringer!

FB:Forsker-Frederic

Intsagram:@forskerfrederic

TikTok:@forskerfrederic

YouTube:Forsker-Frederic