fbpx Skip to content

Vitenparken

Sommerferie 2023

Sommermoro for hele familien!

Datoer: 

Uke 27 (3. juli – 7. juli)

Uke 28 (10. juli – 14. juli)

Kl. 10:00 – 16:00

Pris: 299 kr per dag (gratis for voksne i følge med barn og barn under 3 år). 149 kr for halvdag

Parkering: Klikk her

Velkommen til Sommermoro for hele familien!

Bli med oss på en uforglemmelig sommeropplevelse hver dag fra kl. 10:00 til kl. 16:00. Vi har planlagt de kuleste aktivitetene som garantert vil glede hele familien! Enten du vurderer en tur i nærheten av Oslo med familien din, eller er en besteforelder på jakt etter noe morsomt å gjøre med barnebarna, har vi det perfekte tilbudet for deg.

Vitenparken ligger  på Norges vakreste universitetscampus, bare 20 minutter fra Oslo med tog. Her  venter spennende opplevelser for store og små. Vi legger spesielt vekt på bærekraft og matproduksjon, temaer som er svært relevante i dagens samfunn.

Sommermoro tilbyr lærerike drop-in aktiviteter hvor barna vil bli underholdt gjennom blant annet  et imponerende vitenshow med vår egen Forsker-Frederic. Barna  får også muligheten til å bygge sine egne raketter, utforske prosessen med å lage mel og mer!

Under besøket kan dere ta en velfortjent pause på Andedammen Café og Restaurant. Her kan dere nyte en deilig lunsj mens dere beundrer den vakre utsikten til andedammen og de søte andefamiliene som svømmer rundt.

Kom og bli med på sommermoro i Vitenparken. Du vil ikke bare ha det gøy, men også lære noe nyttig underveis. Så ikke nøl med å planlegge et besøk og bli med oss på en minneverdig opplevelse for hele familien!

10-12 Finne korn i Vitenenga og male hvete til mel
13-14 Vitenshow
14-16 Lage to ulike typer raketter

I tillegg til hovedaktivitene vil det være en del enkle aktiviteter mellom kl 10-12 og 14-16.

Vi gjør oppmerksom at det kan oppstå endringer il programmet. 

Sommermoro for hele familien!

*** Vi gjør oppmerksom på at disse aktivitetene inkluderer ikke barnepass eller matpakke, og de er ikke en del av sommerskolen. Barn må være ledsaget av en voksen. Hvis du er interessert i påmelding til sommerskolen, finner du informasjonen her: Sommerskole 2023

Alle som kjøper billett til sommermoro får 10% rabatt på varmretter (ukens meny, grill meny eller pizza-fredag; vis billetten i kassa når du bestiller mat).
Vi selger ogsp wienerpølser fra Strøm og Larsen (49 kr)
Vitenshow på Vitenparken
Vitenshow med Forsker-Frederic

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
07/14/2023

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available