fbpx Skip to content

Vitenparken

Skole og barnehage

Alle våre pedagogiske tilbud faller inn under realfaglige tema med en spesiell vekt på mat, teknologi og bærekraft.
Vi er stolte av å tilby skolebesøk for skoler over hele landet, og vi tilpasser hvert besøk etter skolens ønsker.
Kontakt oss på skole@vitenparken.no for å planlegge ditt neste skolebesøk og bli med på reisen mot en kunnskapsrik og bærekraftig fremtid!

Vitenparken, lokalisert på NMBU Campus i Ås Kommune.  Du finner oss på Høgskolevein 1, 1433, Ås. Last ned kart over NMBU Campus.  For digitalt kart trykk her.  Finn informasjon om parkering på NMBU her. Hva Vitenparken tilbyr:

Bærekraft som kjernepunkt: Bærekraft er ikke bare et ord for oss; det er en visjon. Våre undervisningsopplegg er designet for å utforske hvordan realfag og naturfag kan bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Fokus på Teknologi og Mat: Vi tar elevene med på en fascinerende reise gjennom teknologiens verden og utforsker sammenhengen mellom matproduksjon og miljøet – to svært aktuelle temaer som gir innsikt i dagens komplekse samfunn.

Interaktivitet og Erfaringsbasert Læring: Vi tror på at de beste læringserfaringene skjer når elevene får oppleve og eksperimentere. Våre undervisningsopplegg er interaktive og gir rom for kreativ utforskning.

Tilpasset Program: Hos Vitenparken får du et skreddersydd tilbud som passer din læreplan eller timeplan. Vi tar en individuell tilnærming for hver skole for å sikre en smidig opplevelse. I tillegg til våre fantastiske undervisningsopplegg, kan du nyte godt av matpakkerom, presentasjon om studier ved NMBU, og en omvisning rundt den vakre NMBU Campus.

Book Skolebesøk: Kontakt oss på skole@vitenparken.no  for mer informasjon og for å planlegge ditt neste skolebesøk. 

Utforsk mulighetene for en engasjerende læringsopplevelse hos Vitenparken, hvor vi sammen bygger broer mellom realfag, bærekraft og fremtidens teknologier.

Ansatte

Pedagogisk leder
Aiyana Hudgins

Pedagoger og formidlere
Ole Andreas Nordhaug

Vilde Skjervold

Elida Arstad Skøien

Frederic Lindboe

Håkon Mella
Stein Ivar Ramberg
pedagog