fbpx Videre til innhold

Vitenparken

Barnehage

Alle Vitenparkens undervisningstilbud skal stimulere til gode opplevelser innenfor temaene grønn viten, grønt skifte, matglede og realfag. Nysgjerrighet, utforsking og kreativitet, positiv selvfølelse, mestring, øvelse i samarbeid, kritisk tenkning, refleksjon og å kunne se sammenhenger.

Bien Bianka og arbeiderne – programmering for de minste

Møt Bianka bie og lær om alt det fantastiske biene gjør i løpet av arbeidsdagen sin. Biene jobber og jobber, men har også tid til en dans i ny og ne. Barna får være med og hjelpe biene med arbeidsoppgavene ved å programmere en robot-bie, Bee-bot på et spesialdesignet rutenett.

Les mer.

 

Kjøkkenkjemi

Sigurd og Aiyana synes det er så gøy å undersøke hvordan ting fungerer. Hør fortellingen om alle dyrevennene deres, og bli med på eksperimentering, hypotesetesting og oppdagelser når de skal bake pizza og blande kjøkkeningredienser.

Les mer.

 

Husdyra våre

(tilgjengelig kun i mai måned) Husdyra våre kommer til Campus Ås! Hvor mange spener har en geit, og hvorfor sprer bonden dyremøkk på jordene? Bli kjent med blant annet griser, geiter og kyllinger via vårt årlige arrangement rettet mot de minste.

Les mer.

 

Bæsj og bærekraft. Kretsløp i naturen.

Møt Mette-Markus mark og andre kryp som jobber i mørket for å lage maten vår, og hør eventyret om meitemarken og brødfrøet. Vi lager et lite meitemarkterrarie. Så går vi på jakt med lupebokser, sugebokser og litt annet utstyr.

Les mer.