fbpx Skip to content

Vitenparken

Møter, konferanser og fest på Vitenparken

Leie lokaler

I hjertet av Campus Ås, inne på universitetsområdet til NMBU, ligger Vitenparken – et møtested der teknologi, mat og forskning møtes.

Vi har:

– Møterom til små lunsjmøter eller store konferanser
– Kjøkken som serverer bærekraftig mat laget fra bunnen
– Profesjonell digital produksjon / teknikk via “Inspire to action”

 

Se vår rom- og eventoversikt i menyen oppe til venstre.

For bestilling, send mail til booking@vitenparken.no

 

Hvor mange er dere?

 

Priser fra

  • 350,- per time
  • 1300,- for halv dag
  • fra 2500,- for hel dag

I våre lokaler holder vi egne arrangementer med fokus på mat og teknologi, og vi leier også ut til både privatpersoner og bedrifter. Her har vi alle forutsetninger for å lage et fantastisk arrangement med alle rettigheter, enten det er en konferanse, filmvisning, middagsselskap, bryllup, møte, julebord eller disputas. Vi tilbyr dagpakker og heldagspakker. Ta kontakt så finner vi den beste løsning for ditt arrangement.

 

Maten du får servert

På Vitenparken får du mat laget fra bunnen av med gode, sesongbaserte ingredienser. Mye av det vi bruker i vårt kjøkken har vi høstet, fermentert, dyrket, tørket eller konservert på andre måter. Vi bruker i stor grad råvarer fra lokale gårder og vi ønsker å bekjempe matsvinn ved innovativ bruk av maten.

Her finner du ukens meny (i venstre marg/første infoboks) Vi har ny meny med dagens varmrett, dagens suppe og dagens salat hver uke, i tillegg til vår faste meny.

Serveringen tilpasses behov som vegetar og allergier m.v. Vi skreddersyr gjerne et tilbud til ditt arrangement.

For pristilbud, send mail til booking@vitenparken.no.

 

Teknikken du trenger

Vitenparken tilbyr i samarbeid med vårt datterselskap Inspire To Action profesjonell produksjon av digitale konferanser, digitale utstillinger, interaktive samlinger, digitalt minglerom, samt produksjon av webinarer og podcaster til eksternt og internt bruk.

Vi tar hånd om alt du måtte ønske innen medieproduksjon.

Publikum ønsker en digital opplevelse som forsterker budskapet og det faglige innholdet gjennom engasjerende interaktivitet. Vi har kompetansen og utstyr til flerkameraproduksjoner og til produksjon av forhåndsinnspilte elementer. Dyktige regissører og teknikere syr sammen produksjoner i ulike formater, skreddersydd til ditt behov.  Vi har det siste året gjennomført et stort antall digitale konferanser og hybridkonferanser. Du kan finne eksempel på gjennomført digital konferanse produsert av Inspire To Action herNår arrangementet er gjennomført vil opptaket være tilgjengelig til senere bruk på vår digitale konferanseplattform. Se gjerne vår arrangementskalender for å se hvilke andre event som er planlagt på Vitenparken fremover. 

 

Slik kommer du deg til Vitenparken

Vitenparken ligger i hjertet av Campus Ås til NMBU i Ås kommune, ca. 40 kilometer sør for Oslo.

Adressen er: Høgskoleveien 1, 1433 Ås og du når oss på telefon 64 80 86 00.
Det er enkelt å reise til Vitenparken, både kollektivt, med sykkel og med bil.

Planlegg ditt besøk – Vitenparken

Vitenparken Campus Ås om oss
Hos Vitenparken er det enkelt å gjennomføre arrangementer i tråd med smittevernreglene.