fbpx Videre til innhold

Vitenparken

Konferanser, møterom og bryllup på Vitenparken

Utleie

Konferanser, møterom og bryllup på Vitenparken - I hjertet av Campus Ås, inne på universitetsområdet, ligger Vitenparken – et møtested der teknologi, mat og forskning metter sultne mager og hoder.

Skal du arrangere disputas, konferanse, symposium, eksamen, workshop, seminar, event, kurs, utstilling, lansering, pressekonferanse, bursdag, kick off, sommeravslutning, julelunsj, julebord, eller en lunsj eller middag?

For bestilling, send mail til booking@vitenparken.no.

Konferanser, møterom og bryllup på Vitenparken

I menyen til venstre finner du oversikt over våre rom. I våre lokaler holder vi egne arrangementer med fokus på mat og teknologi, og vi leier også ut til både privatpersoner og bedrifter. Her har vi alle forutsetninger for å lage et fantastisk arrangement med alle rettigheter, enten det er en konferanse, filmvisning, middagsselskap, bryllup, møte, julebord eller disputas. Vi tilbyr dagpakker og heldagspakker. Ta kontakt så finner vi den beste løsning for ditt arrangement.

På Vitenparken får du mat laget fra bunnen av med gode, sesongbaserte ingredienser. Mye av det vi bruker i vårt kjøkken har vi høstet, fermentert, dyrket, tørket eller konservert på andre måter. Vi bruker i stor grad råvarer fra lokale gårder og vi ønsker å bekjempe matsvinn ved innovativ bruk av maten. Vi lager blant annet smaksatte salt, siruper og teer av skall fra frukt og grønt, mikrogrønt dyrkes her i huset, og vi bruker vårt eget øl i maten.

Serveringen tilpasses behov som vegetar, vegansk, halal og allergier. Vi skreddersyr gjerne et tilbud til ditt arrangement. Vær oppmerksom på at det vil være et pristillegg ved utleie på kveldstid.

Konferanser, møterom og prosjekter 

Vitenparken tilbyr i samarbeid med vårt datterselskap Inspire To Action profesjonell produksjon av digitale konferanser, digitale utstillinger, interaktive samlinger, digitalt minglerom, samt produksjon av webinarer og podcaster til eksternt og internt bruk.

Vi tar hånd om alt du måtte ønske innen medieproduksjon.

Publikum ønsker en digital opplevelse som forsterker budskapet og det faglige innholdet gjennom engasjerende interaktivitet. Vi har kompetansen og utstyr til flerkameraproduksjoner og til produksjon av forhåndsinnspilte elementer. Dyktige regissører og teknikere syr sammen produksjoner i ulike formater, skreddersydd til ditt behov.  Vi har det siste året gjennomført et stort antall digitale konferanser og hybridkonferanser. Du kan finne eksempel på gjennomført digital konferanse produsert av Inspire To Action herNår arrangementet er gjennomført vil opptaket være tilgjengelig til senere bruk på vår digitale konferanseplattform. Se gjerne vår arrangementskalender for å se hvilke andre event som er planlagt på Vitenparken fremover. 

Bryllup

Blant høyreiste trær, vannliljer, ender og kunst reiser det romantiske, hvitmalte bygget seg og inviterer til feiring av livets store anledninger. Her har mange giftet seg, omgitt av sommergrønne eller høstgule trær, etterfulgt av en fin og spesialtilpasset bryllupsfest.

Vår kjøkkensjef Hafsteinn Snæland har bakgrunn fra noen av Skandinavias beste restauranter, blant annet Vaaghals i Oslo og Noma i København, så brudeparet kan være trygge på at gjestene kommer til å snakke om maten i lang tid etterpå.

Vi har utviklet en selskapsmeny basert på bærekraftig, kortreist mat med de aller beste råvarene, og ikke minst med fokus på utsøkt gode smaker, uten at det blir for kostbart.

Når det kommer til bryllup, er vi fleksible. Det viktigste for oss er at brudeparet får en minneverdig og nydelig dag. Vitenparken har flere rom med ulik kapasitet. Det største rommet har plass til 150 gjester. Der er det et stort lyd- og videosystem, lys som leverer alt fra romantisk stemning til full disco og gode muligheter for personlig utsmykning og pynt. Et mindre alternativ er det koselige Kornrommet, som rommer 60 gjester. Rommet brudeparet velger dekoreres og pyntes etter deres ønsker. Aller helst setter vi av tid til at brudeparet kan pynte selv dagen i forveien for vi vet hvor viktig det er at alt føles riktig denne dagen.

Hos Vitenparken er det enkelt å gjennomføre arrangementer i tråd med smittevernreglene.