fbpx Videre til innhold

Vitenparken

Planlegg ditt besøk

Vitenparken ligger i hjertet av Campus Ås i Ås kommune, ca. 40 kilometer sør for Oslo. Det er enkelt å reise til Vitenparken, både kollektivt, med sykkel og med bil.

 

Med tog

Det går tog fra Oslo Sentralstasjon til Ås stasjon hver time.  Toget tar 27 minutter.
Det går tog fra Moss stasjon til Ås stasjon hver time. Toget tar 20 minutter.

Det tar bare 15 minutter å gå fra Ås stasjon til Vitenparken. Du kan også ta to stopp med buss 510 mot Drøbak fra busstoppet Ås Videregående skole til Universitetet i Ås.

Med buss

Nettbuss kjører buss fra Oslo bussterminal. Både linje 3 og linje 6 stopper ved Korsegården som er i gangavstand fra Vitenparken. Det går buss fra Ski terminal til Ås hver 30. minutt. Reisetiden er 14 minutter.

Med bil

Det tar 30 minutter å kjøre hit fra Oslo sentrum. Vitenparken ligger 1 kilometer fra E6. Ta avkjørsel #18 med skilt til NMBU.

Parkering

I helger og på offentlige fridager kan alle parkeringsplasser brukes gratis, da gjelder ikke reservasjonen for ansatte og studenter. Maksimal parkeringstid er 24 timer.

Alle arbeidsdager mellom kl. 08.00 til 17.00, må gjester parkere på gjesteparkeringsplasser.  Gjesteparkering finner du ved Eika. Adkomsten er skilta i Meierikrysset  langs Drøbakvegen (Fv. 152) og Herumvegen. Fra Herumvegen og fram til parkeringsområdet er det skiltet med svart «P» på hvit bakgrunn.

  • Gjester betaler for parkeringen via Apco app: Kode 6658 – gjesteparkering 10,- kr pr timen + 2 kr i startgebyr.
  • Appen finner du i Apple store og i google play. Windows-telefoner støttes ikke, de må benytte Nettsiden til Apcoa
  • Billettløse parkeringsautomater der en registrerer registreringsnummeret.

Dersom det ikke er ledige gjesteparkeringsplasser, kan du parkere på ansattparkering, men da må du komme innom i kaféen vår og registrere skiltnummeret ditt.

 

Lading

Det finnes også lademuligheter på gjesteparkeringen ved Eika. Ladingen betales med Apcoa Flow – appen finner du i Apple store og i Google play.  Windows-telefoner støttes ikke, de må benytte Nettsiden til Apcoa