fbpx Videre til innhold

Vitenparken

Planlegg ditt besøk

Vitenparken ligger i hjertet av Campus Ås i Ås kommune, ca. 40 kilometer sør for Oslo. Det er enkelt å reise til Vitenparken på forskjellige måter.

Vår adresse

Vitenparken Campus Ås
Fredrik A Dahls vei 8
1433 Ås

Med tog

Det går tog fra Oslo Sentralstasjon til Ås stasjon hver time.  Toget tar 27 minutter.
Det går tog fra Moss stasjon til Ås stasjon hver time. Toget tar 20 minutter.

Det tar bare 15 minutter å gå fra Ås stasjon til Vitenparken. Du kan også ta to stopp med bussen 510 mot Drøbak fra busstoppet Ås Videregående skole til Universitetet i Ås.

Med buss

Nettbuss kjører buss fra Oslo bussterminal. Både linje 3 og linje 6 stopper ved Korsegården som er i gangsavstand fra Vitenparken. Det går buss fra Ski terminal til Ås hver 30. minutt. Reisetiden er 14 minutter.

Med bil

Det tar 30 minutter å kjøre hit fra Oslo sentrum. Vitenparken ligger 1 kilometer fra E6. Ta avkjørsel #18 med skilt til NMBU.

Parkering

Som gjest kan du parkere på gjesteparkering ved Bioteknologibygget. Det koster 5,- per påbegynte time i arbeidstiden 08:00 – 17:00. Utenom arbeidstid er det gratis å parkere. Husk å trekke parkeringslapp fra automat. Dersom det ikke er ledige gjesteparkeringsplasser, kan du parkere på ansattparkering, men da må du komme innom i kaféen vår og registrere skiltnummeret ditt. Det er lademulighet for el-bil.