fbpx Skip to content

Vitenparken

Andedammen café og restaurant

Kjøkkenets åpningstider:
Mandag - Fredag: 11:00 - 15:00
Lørdag - Søndag: Stengt

Kafeens åpningstider:
Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag - Søndag: 10:00 - 16:00

Kjøkkensjefen på Andedammen café og restaurant er Willy-Jann Alegria-Johnsen.

Vårt kjøkken tilbyr mat som er naturlig tilberedt fra bunnen av, med en dedikasjon til gode, sesongbaserte ingredienser. Disse ingrediensene østes, fermenteres, dyrkes, tørkes eller konserveres på ulike måter for å skape de mest smakfulle og spennende rettene.

Samtidig jobber vi aktivt med bærekraftighet. Det som virkelig skiller Vitenparken fra andre steder, er at vi baserer menyen vår på hva som kan høstes i vår egen kjøkkenhage, "VitenEnga".
Vi opprettholder et nært samarbeid med lokale gårder og benytter deres råvarer så mye som mulig. I tillegg samarbeider vi med andre aktører kjent for sin kvalitet.
Vi tilbyr også nystekte bakverk, varme og kalde drikker, samt en herlig atmosfære i dette vakre området.

Vi holder kjøkkenet åpent og serverer et utvalg av varmretter i helgene når vi har store arrangementer (vitenhelger) for barn, og vi publiserer den spesielle menyen på sosiale medier og i kafeen.

Datoer for vitenhelger:

Lysfest: 27. – 28. januar

Smaksfest: 24. – 25. februar

Kodehelg: 23. – 24. mars

– Kule Kryp: 27. – 28. april

– Husdyra våre: 25. – 26. mai