fbpx Skip to content

Vitenparken

Andedammen café og restaurant

Mat og drikke

Kafeens åpningstider:
Mandag - Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag - Fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag - Søndag: 10:00 - 16:00

Kjøkkenets åpningstider:

Mandag - Tirsdag: 11:00 - 15:00
Onsdag - Fredag: 11:00 - 18:00
Lørdag - Søndag: Stengt

Kjøkkensjefen på Andedammen café og restaurant er Willy-Jann Alegria-Johnsen.

Vårt kjøkken tilbyr mat som er naturlig tilberedt fra bunnen av, med en dedikasjon til gode, sesongbaserte ingredienser. Disse ingrediensene østes, fermenteres, dyrkes, tørkes eller konserveres på ulike måter for å skape de mest smakfulle og spennende rettene.

Samtidig jobber vi aktivt med bærekraftighet. Det som virkelig skiller Vitenparken fra andre steder, er at vi baserer menyen vår på hva som kan høstes i vår egen kjøkkenhage, "VitenEnga".
Vi opprettholder et nært samarbeid med lokale gårder og benytter deres råvarer så mye som mulig. I tillegg samarbeider vi med andre aktører kjent for sin kvalitet.
Vi tilbyr også nystekte bakverk, varme og kalde drikker, samt en herlig atmosfære i dette vakre området.

Julelunsj 

Min 6 personer 

Vil du tilbringe en liten juleferie med kollegaene, venner eller familien din?  Bestill julelunsj på Vitenparken og nyt koselig kafé, vakker utsikt og maten! Send e-post til booking@vitenparken.no.

Julebord

Min 20 personer 

Våre erfarne kokker har satt sammen en deilig julemeny for 2023! Enten du ønsker å booke en stor kveldsarrangement for din bedrift eller ha en koselig julelunsjsamling – er vi her for å imøtekomme deg!

Finn mer informasjon her: Julebord