fbpx Skip to content

Vitenparken

Sjakkdager på Vitenparken 13. – 15. desember: for barn og unge

Dato: 13.- 15. desember

Tidspunkt: 17:00 – 20:00 alle dagene (dørene åpner kl. 16:00)

Hvem kan delta: barn og unge, 13 – 18 år

Pris: gratis

I desember blir det sjakkdager på Vitenparken! Her er det mulig for alle som er litt – eller mye mer enn litt – interessert i sjakk å melde seg på. Man vil kunne lære seg sjakktaktikk, ha det moro med sjakk, og til slutt teste sine kunnskaper i en sjakkturnering den siste dagen. I tillegg skal vi dele morsomme sjakkhistorier, ha sjakkstafett, og spise sjakkmat(t).

Dette opplegget er for alle barn og unge i alderen 13-18 som har lyst å lære seg sjakk eller utvikle sjakkspillet sitt. Eventet arrangeres med støtte fra Eivind Astrup Stiftelsen, og sammen med dem vil vi lage gøye og lærerike sjakkdager for elever før jul!

Du kan melde deg på her, vi ønsker at du fyller i hvilke dager du kan delta og eventuelle allergier.

 

Geir Arne

På sjakk-dagene på Vitenparken møter dere Geir Arne! Han skal vise dere det viktigste dere trenger å vite om sjakktaktikk. Geir Arne er medlem i Follo sjakkforening og har jobbet med sjakkundervisning i fem år. Hvis du er helt ny til sjakktaktikk er det derfor lurt å bli med den første dagen da Geir Arne holder kurs!

 

Frode Urkedal

Dag to på sjakk-dagene møter dere Frode Urkedal! Han er en av Norges beste sjakkspillere, har blitt Norges mester to ganger, er utnevnt stormester i sjakk og spiller på Norges sjakklandslag. Frode skal blant annet utfordre deltakerne denne dagen til en simultansjakk match. Hvis dere vil prøve dere mot en stormester burde dere derfor bli med på sjakkdagene dag to!

Livia Lindstad

Livia er sjakklærer for barn, går sjakklinja på NTG vgs. og har blitt Norges mester i sjakk for jenter tre ganger. Livia møter dere på sjakkdager på Vitenparken, både på tirsdag og på turneringen på torsdag. Bli med!

 

 

End date
12/15/2022

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets