Postet av Elise

Fuglesangtur

Søndag 21. mai blir det fuglesangtur for alle morgenfugler. Er du allerede fugleentusiast? Har du lyst til å lære mer om fugler og fuglesang? Eller har du bare lyst til å være med på en herlig og morgenfrisk tur i den vakre universitetsparken? Bli med på fuglesangtur 21. mai kl 08.00

PÅMELDING

I de fantastiske vårdager, er det ikke noe som er bedre enn å stå tidlig opp og lytte til fuglesangen. Den intense konserten er jo på sitt beste på morgenen. Men hvilke fugler er det vi hører? Og hva slags fugler finner vi hvor?

Vi er så heldige at vi har fått med oss en lidenskapelig fuglesangentusiast med oss på turen. Solve Sæbø er ikke bare professor i biostatistikk, han er også en entusiastisk ornitolog, som klarer å skille den ene fuglesangen fra den andre.

Vi møtes på Vitenparken kl 8.00 og går en tur i Universitetsparken, hvor Solve vet vi kan få høre mye flott sang. Med øyne og ører «på stilk», kan det være mye fint å oppdage.

Vi starter morgenen med vår egne hjemmelagde yoghurt med granola ,grovbrød med pålegg oppkvikkende ækologisk kaffe og urtete, samt deilig oppskåret frukt.

Ca kl 10.00 er vi tilbake i Vitenparken og da blir det frokost for sultne turgåere. Vi inntar en bedre frokost hvor Solve kan svare på spørsmål om hva vi har hørt og spille noe av sangen på nytt for oss. Forhåpentligvis vil vi bli litt bedre i stand til å plassere riktig sang på riktig fugl etter denne dagen.

PÅMELDING

.

.