Bryllup i vakre omgivelser

Midt i Campus Ås, i Norges fineste universitetspark, ligger Vitenparken. Lokalene og omgivelsene er spesielt egnet for bryllup.

 

Blant høyreiste trær, vannliljer, ender og kunst reiser det romantiske, hvitmalte bygget seg og inviterer til feiring av livets store anledninger. Her er det mange som giftet seg omgitt av sommergrønne eller høstgule trær, etterfulgt av en fin og spesialtilpasset bryllupsfest.

 

Send epost til booking@vitenparken.no for å få mer informasjon om mulighetene for ditt bryllup.

 

Vår kjøkkensjef Willy-Jann Alegria-Johnsen har utviklet en selskapsmeny basert på bærekraftig, kortreist mat med de aller beste råvarene, og ikke minst med fokus på utsøkt gode smaker, uten at det blir for kostbart. Willy har bakgrunn som blant annet Chef de partie på Bristol i Oslo og som kjøkkensjef på Bolkesjø hotell. Dessuten har han laget mat til hele kongefamilien ved flere anledninger, så brudeparet kan være trygge på at gjestene kommer til å snakke om maten i lang tid etterpå. En liten fun fact og merke seg at er Willy også er uteksaminert profesjonell livvakt – så vet man det.   

Vi har utviklet en selskapsmeny basert på bærekraftig, kortreist mat med de aller beste råvarene, og ikke minst med fokus på utsøkt gode smaker, uten at det blir for kostbart.

Når det kommer til bryllup, er vi fleksible. Det viktigste for oss er at brudeparet får en minneverdig og nydelig dag. Vitenparken har flere rom med ulik kapasitet. Det største rommet har plass til 150 gjester. Der er det et stort lyd- og videosystem, lys som leverer alt fra romantisk stemning til full disco og gode muligheter for personlig utsmykning og pynt. Et mindre alternativ er det koselige Kornrommet, som rommer 60 gjester. Rommet brudeparet velger dekoreres og pyntes etter deres ønsker. Aller helst setter vi av tid til at brudeparet kan pynte selv dagen i forveien for vi vet hvor viktig det er at alt føles riktig denne dagen.

Fra mai til godt ut i august er det veldig populært å holde både bryllup, konfirmasjoner, dåpsfester og andre festligheter på Vitenparken, og datoer bookes gjerne i god tid i forveien. Det er også fullt mulig å arrangere både vinter, vår og høstbryllup hos oss. For å høre hvilke datoer som er ledige, og motta er pristilbud, kan du sende en epost til booking@vitenparken.no.

Related news