Bryllup i vakre omgivelser

Midt i Campus Ås, i Norges fineste universitetspark, ligger Vitenparken. Lokalene og omgivelsene er spesielt egnet for bryllup.

Ha bryllupsfesten hos oss. Vi tar oss av alt slik at du og din kjære kan ha en fantastisk dag.

Blant høyreiste trær, vannliljer, ender og kunst reiser det romantiske, hvitmalte bygget seg og inviterer til feiring av livets store anledninger. Her er det mange som giftet seg omgitt av sommergrønne eller høstgule trær, etterfulgt av en fin og spesialtilpasset bryllupsfest.

 

Send epost til booking@vitenparken.no for å få mer informasjon om mulighetene for ditt bryllup.

 

Fine bryllupslokaler og fantastisk kjøkken

– Vi er svært fleksible når det kommer til bryllup. Det viktigste for oss er at brudeparet får en minneverdig og nydelig dag, sier Lasse W. Fosshaug, salgs- og markedsansvarlig hos Vitenparken.

Han forteller at de har gode referanser og en velvillig kjøkkensjef som virkelig kan det å diske opp til fest.

– Hafsteinn Snæland, ja! Han har jo bakgrunn fra noen av Skandinavias beste restauranter, blant annet Vaaghals i Oslo og Noma i København, så brudeparet kan være trygge på at gjestene kommer til å snakke om maten i lang tid etterpå.

Gunstige priser og tilpasset meny

– Når brudeparet har bestemt seg for å være hos oss og den store dagen nærmer seg, så setter jeg meg ned med dem og snakker om deres ønsker for dagen. Uansett hva vi kommer frem til så lager jeg kun bærekraftig, kortreist mat med de aller beste råvarene, forteller Hafsteinn.

Vitenparken har flere rom med ulik kapasitet. Det største rommet har plass til 150 gjester. Der er det et stort lyd- og videosystem, lys som leverer alt fra romantisk stemning til full disco og gode muligheter for personlig utsmykning og pynt. Et mindre alternativ er det koselige Kornrommet, som rommer 48 gjester. Det finnes også mindre rom og uansett hvilket rom brudeparet velger så dekoreres og pyntes det etter deres ønsker.

– Aller helst setter vi av tid til at brudeparet kan pynte selv dagen i forveien. Jeg vet hvor viktig det er at føles riktig denne dagen og vi blir med på hele reisen fra avtalen er inngått til morgengaven er gitt. Skjønt det siste bør nok brudeparet ta seg av selv, avslutter Fosshaug.

Relaterte nyheter