Kan du hjelpe oss å velge retning?

Vi vil gjerne tilby mer av innholdet vårt på nett, men trenger å vite litt mer om hva dere ønsker. Derfor har vi laget en liten undersøkelse.

Digitale dyrkekurs er en av de tingene vi ønsker å tilby, men er det noe dere vil ha?

Undersøkelsen er avsluttet. Takk for alle svar 🙂

 

Det kverner godt i hodene våre om dagen. Koronasituasjonen har snudd livene våre på hodet og vi har kastet oss rundt for å tilby Vitenshow på nett og Make Away-menyer, for å nevne noe. Men det er så mye mer av Vitenparkens tilbud vi gjerne vil tilby selv om dørene er stengt. Og som vi også kunne tenkt oss en større målgruppe for enn de som bor i nærheten. Derfor har vi laget en liten undersøkelse.

Målet med undersøkelsen er å finne ut hvilket innhold, hvilken form og hvilke betalingsmodeller dere ønsker for kursene våre. Det er ingen vits for oss å lage kurs som dere ikke vil ha, så vi håper det er greit at vi spør! Undersøkelsen tar bare noen minutter.

Related news